La Jungla
Foto: | Telecinco
Podcast

Laura Fa destrossa la monarquia: el que li agradaria que passés amb els Borbons

Barcelona.
Foto: | Telecinco

L'estimada periodista catalana del cor, Laura Fa, és independentista proclamada i també antimonàrquica. Una posició contra la monarquia de la qual n'ha tornat a fer gala.

Què sabem? Laura Fa, en el pòdcast que fa els dimecres amb Lorena Vázquez pel diari El Periódico, ha parlat d'una de les notícies del dia. Ens referim a la marxa de Froilán a Abu Dhabi. Una decisió que s'ha sabut gràcies a la revista Lecturas i que ha pres la mare del jove, la infanta Elena. El motiu no és cap altre que allunyar a Froilán de l'objectiu mediàtic. I és que des de fa molts mesos no para de protagonitzar polèmiques. L'última va ser fa poques setmanes, a Madrid, quan va veure's implicat en una baralla multitudinària fora d'una discoteca amb navalles.

Què ha dit? Laura fa, que anteriorment va treballar i col·laborar per a la revista Lecturas, ha donat total credibilitat a la notícia que publica el mitjà dedicat a la premsa del cor. Una notícia de la qual moltíssims altres mitjans s'han fet ressò només publicar-se. No és per a menys. I, parlant de la marxa de Froilán a Abu Dhabi, per estar una temporada amb el seu avi, Joan Carles, Laura Fa, directe i clara com sempre, ha dit: 

  • "Això és una mostra més de la guerra que hi ha dins la monarquia dels Borbons. A l'estiu les infantes ja van viatjar fins a Abu Dhabi per veure el seu pare, en contra del que volia la Casa Reial, passant olímpicament de Felip i Letícia".
  • "A veure si la monarquia segueix amb aquesta guerra i s'acaben enfonsant entre ells. Així deixarem de mantenir a una colla de putes i malfactors".

A més a més: Lorena Vázquez, companya i amiga de Laura Fa, ha discrepat una mica amb les paraules de la seva amiga. Vázquez ha dit que tots els Borbons no són iguals perquè "Felip i Leticia estan fent una bona feina". Paraules que no han acabat de convèncer a Laura Fa, que ha dit: "bueno, bueno...".

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada, ni tampoc serà l'última, que Laura Fa mostra la seva animadversió cap a la monarquia. Fa pocs dies, en el programa Sálvame, va dir el que pensa de Froilán.

  • "Jo crec que el problema que té Froilán és que viu massa la vida. És polèmica rere polèmica i s'acaba convertint en el que s'ha convertit".
  • "És un noi que fa molts anys que no fa res amb la seva vida i que es dedica ves a saber que".
  • "Per tots aquells que sou monàrquics, Froilán, sent el quart en la línia de successió, em sembla que és un personatge".
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia