La Jungla
Octavi Pujades, aquest dimecres a 'Zona Franca'
Foto: Octavi Pujades, aquest dimecres a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Octavi Pujades, 20 anys més gran que la seva nòvia: "A nosaltres ens funciona"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Octavi Pujades, aquest dimecres a 'Zona Franca'
Foto: Octavi Pujades, aquest dimecres a 'Zona Franca' | TV3

Octavi Pujades ha respost aquest dimecres a Zona Franca de TV3 sobre el debat de la gran diferència d'edat en algunes parelles, com la que conformaven fins fa pocs mesos Risto Mejide i Laura Escanes. L'actor sabadellenc és 20 anys més gran que la seva nòvia, la ballarina Anna Senan.

Què sabem? Octavi Pujades té 48 anys i l'Anna Senan, 28. Dues dècades de diferència, la mateixa distància que hi havia entre en Risto i la Laura. A més, el d'Al salir de clase i la seva parella ja fa set anys que estan junts, des que ell en tenia 41 i ella 21. És també el temps que va durar la història d'amor de Mejide i Escanes.

Què diu Octavi Pujades?

  • "Tots els debats em semblen bé, s'ha de parlar de tot".
  • "En la diferència d'edat en la parella sorgeixen contratemps i idiosincràsies que en una parella convencional no hi són".
  • "Però al final, si analitzes una parella, l'últim dels problemes és la diferència d'edat, si és que hi ha problemes".
  • "En el nostre cas ha funcionat, és molt difícil generalitzar. Quan generalitzes, acabes ficant la pota".

D'on venim? El debat sobre la gran diferència d'edat al si d'algunes parelles el va tornar a posar sobre la taula, a finals de març, Roger Escapa en una entrevista amb Risto Mejide a El suplement de Catalunya Ràdio.

En detall: Al seu programa, Escapa reflexionava amb Risto Mejide sobre la seva "situació de privilegi", com a home blanc, heterosexual i amb la vida econòmicament solucionada. "Creus que estàs en igualtat de condicions que una persona 20 anys més jove, a l'hora d'enamorar-te?", el va interrogar.

Què va respondre Risto Mejide? Visiblement molest, el publicista va demanar a Escapa si "una persona 20 anys més jove no pot enamorar-se", i va acusar el locutor de "masclisme i edatisme".

Per acabar: Després de la seva relació amb Laura Escanes, Risto Mejide ha refet la seva vida sentimental amb una altra dona 20 anys menor. Es tracta de Natalia Almarcha, una jove farmacèutica valenciana.

Categoria: La Jungla