La Jungla
Elsa Anka i Víctor Prat-Heimerl, en una imatge d'arxiu
Foto: Elsa Anka i Víctor Prat-Heimerl, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

El mal tràngol d'Elsa Anka després de cancel·lar la boda: "Reconciliació? Ja veurem"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Elsa Anka i Víctor Prat-Heimerl, en una imatge d'arxiu
Foto: Elsa Anka i Víctor Prat-Heimerl, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Elsa Anka intenta refer-se del seu darrer desengany amorós. La presentadora havia de casar-se amb Víctor Prat-Heimerl, amb qui es va comprometre el 2021. Però fa tot just una setmana, durant una trobada amb la premsa, va anunciar que la boda havia estat cancel·lada. Ara ha parlat obertament del mal tràngol que està travessant.

Què en sabem? Després d'anunciar per sorpresa, durant la Bridal Fashion Week 2023 a Barcelona, la ruptura amb Víctor Prat-Heimerl, i en conseqüència la cancel·lació del casament, Elsa Anka n'ha parlat per primera vegada en una entrevista a La Razón. Sense revelar els motius que els han dut a la separació, la televisiva l'ha definit com una "pausa en la relació" i ha apuntat que només "Déu dirà el que passarà en un futur".

Què diu?

  • "No teníem una data exacta per casar-nos. Va néixer el nadó de la meva filla i vam canviar els nostres plans".
  • "Emocionalment, no puc negar que és un mal tràngol. Estic com una muntanya russa de sentiments".
  • "Fa un parell d'anys, ni se m'acudia pensar que passaria això. Però la vida et sorprèn, per bé i per mal".
  • "Reconciliació? Ja veurem. Ara mateix soc incapaç de respondre aquesta pregunta".

D'on venim? Elsa Anka i Víctor-Prat Heimerl es van conèixer el 2018 gràcies als seus amics Alejandra Prat i Juan Manuel Alcaraz. La relació va agafar velocitat de seguida, i el 2021 ell li va demanar matrimoni. Tal com ha explicat la presentadora, no hi havia una data fixada però, dos anys després del compromís, la premsa del cor esperava que el casament fos més aviat que tard.

Qui és Víctor Prat-Heimerl? Empresari català de l'upper Diagonal, Víctor-Prat Heimerl és d'ascendència austríaca. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, treballa d'assessor financer amb la seva empresa Meridien Capital i és executiu en sis societats.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos