La Jungla
Joel Díaz i Magí Garcia, signant llibres per Sant Jordi
Foto: Joel Díaz i Magí Garcia, signant llibres per Sant Jordi | ACN
Famosos

Reacció furibunda de dos presentadors de TV3, eliminats dels més venuts per Sant Jordi

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Joel Díaz i Magí Garcia, signant llibres per Sant Jordi
Foto: Joel Díaz i Magí Garcia, signant llibres per Sant Jordi | ACN

L'error a la llista dels llibres més venuts per Sant Jordi encara porta cua. Malgrat que el Gremi de Llibreters havia donat per vencedors La Sotana i Gemma Ruiz, un nou recompte ha posat de manifest que els autors que més van vendre són Xavier Bosch i Xavier Sala-i-Martin.

Què en sabem? Segons el nou recompte de la consultora GFK, 32 de març de Xavier Bosch va ser el llibre més venut per Sant Jordi amb 13.300 exemplars; i De la sabana a Mart de Xavier Sala-i-Martin va ser el llibre de no-ficció més venut amb 11.100 exemplars.

A més, aquestes noves dades deixen en segona posició Les nostres mares de Gemma Ruiz en la categoria de ficció; i en tercer lloc La Gran Enciclopèdia del Barça, el llibre de La Sotana de no-ficció, superat també per Crims: pecats capitals de Carles Porta.

Què diuen? A les xarxes socials, Joel Díaz i Magí Garcia no s'han pres gens bé aquest nou recompte. L'expresentador de Zona Franca i l'actual col·laborador d'Està passant de TV3, coautors del llibre de La Sotana, posen en dubte les dades anunciades aquest dilluns.

Per acabar: Ni Xavier Bosch ni Xavier Sala-i-Martin s'han pronunciat sobre el nou recompte dels més venuts per Sant Jordi, i simplement s'han limitat a compartir la notícia als seus perfils a les xarxes socials.

Categoria: La Jungla