La Jungla
Robert Lewandowski i la seva família, a la platja
Foto: Robert Lewandowski i la seva família, a la platja | Instagram
Famosos

Foto insòlita d'un crack del Barça i la seva filla a Rodalies

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Robert Lewandowski i la seva família, a la platja
Foto: Robert Lewandowski i la seva família, a la platja | Instagram

Sí, alguns jugadors del Barça també agafen el transport públic. Malgrat que és habitual veure'ls entrar en cotxe a les instal·lacions del club quan es dirigeixen als entrenaments cada dia, n'hi ha que de vegades deixen el vehicle privat a casa i agafen metro o tren, per a sorpresa de la resta de passatgers.

Què en sabem? És el cas de Robert Lewandowski, que aquest dilluns ha sorprès tothom amb una fotografia molt comentada a les xarxes socials, viatjant en un tren de Rodalies amb la seva filla petita a la falda. La imatge l'ha compartit la seva dona, la influencer Anna Lewandowska, per felicitar l'aniversari de l'home que surt al costat, amic íntim de la parella.

A més, aquesta no és la primera vegada que un jugador del Barça sorprèn els passatgers del transport públic de Barcelona. Fa cinc anys, una foto de Marc-André ter Stegen al metro es va viralitzar a les xarxes socials i va fer córrer rius de tinta.

Per acabar: Aquest mateix dilluns, Anna Lewandowska ha compartit a Instagram més imatges dels fills que té amb en Robert, les petites Klara i Laura. Fotos en una platja a la vora de Barcelona, com les que tenen accés amb les línies R1 i R2 de Rodalies.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Barça Rodalies Viral