La Jungla
Alessandro Lequio, en una imatge d'arxiu
Foto: Alessandro Lequio, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Lequio pren la decisió més dràstica sobre la neta i dinamita la relació amb Obregón

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Alessandro Lequio, en una imatge d'arxiu
Foto: Alessandro Lequio, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Alessandro Lequio no vol conèixer la seva neta, la petita Ana Sandra nascuda de l'esperma del seu fill Álex per gestació subrogada. Des que es va publicar la notícia del naixement de la menor, l'ex d'Ana Obregón ha mantingut certa distància amb el tema. Ara n'ha transcendit el motiu: està en desacord amb la gestió que n'ha fet l'actriu i no en vol saber res.

Què en sabem? Segons publica aquest dimecres la revista Lecturas en portada, la bona sintonia que hi havia entre Alessandro Lequio i Ana Obregón durant la malaltia del seu fill ja és història. Després de la mort de l'Álex el 2020, tots dos s'han distanciat cada vegada més. Fins al naixement de la neta que tenen en comú, que ha acabat de trencar tots els ponts entre ells. L'italià no ha conegut encara la nena i no té cap intenció de fer-ho.

En detall: La mateixa revista afirma que ha parlat amb una persona de l'entorn televisiu d'Alessandro Lequio, que assegura que el perfil baix que ha adoptat sobre el tema al davant de les càmeres canvia radicalment quan no el graven. "Ell calla i prefereix no enfrontar-se a l'Ana per por a l'escàndol, té molt a protegir", exposen les mateixes fonts.

A més, la mala maror entre Lequio i Obregón pel naixement d'Ana Sandra era un rumor que ha anat guanyant cada cop més força les últimes setmanes. L'aristòcrata ha evitat el tema a la televisió, i els pocs comentaris que ha fet al respecte han deixat entreveure les tibantors amb la seva ex. Una situació que ara confirma Lecturas.

Per acabar: El 19 d'abril, Ana Obregón va publicar per fi El chico de las musarañas, el llibre pòstum d'Álex Lequio que fa esment a la voluntat del jove de ser pare. L'epíleg, que narra l'intent de suïcidi de l'artista, també sembla deixar clar que l'Alessandro estava al corrent de la voluntat del seu fill i que n'era partícip.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos