La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Froilán ja no és com el recordes: està molt més gras i ara la seva mare li diu així

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El fill de la infanta Elena, Froilán, està vivint des de febrer a Abu Dhabi, on té una feina, un pis amb vistes al mar i està allunya de la festa i mala vida que portava quan vivia a Madrid.

Què sabem? Ahir dilluns 24 d'abril a la nit, a Cuatro, en el programa Focus, es va emetre un especial parlant de la vida que Froilán porta a Abu Dhabi. Un programa on es va desvetllar la manera com la infanta Elena es refereix al seu fill, i també la nul·la relació que Froilán té amb el seu tiet, Felip VI, i la seva dona, Letícia Ortiz.

Què ha passat? Froilán fa temps que no trepitja Madrid. El fill de la infanta Elena està centrat en la seva nova vida en els Emirats Àrabs, on treballa en la quarta empresa petroliera més gran del món. Una feina, que ha trobat gràcies als contactes del seu avi, amb la qual Froilán guanya molts diners, al voltant de 6.000 euros al mes. Uns diners que el jove, entre altres coses, es gasta en restaurants de luxe. Restaurants com al que va amb el seu avi, un cop a la setmana. Un restaurant italià on el preu per persona ronda els 100 euros.

En profunditat: Des que viu a Abu Dhabi, Froilán s'ha aficionat a realitzar exercici físic diversos cops per setmana per perdre pes. Activitats com pàdel o kite surf. I és que el jove ha guanyat força quilos en els últims mesos a causa de la seva mala alimentació. Una pujada de pes que ha servit a la infanta Elena per rebatejar al seu fill. Tant és així que la infanta Elena, a causa de l'augment de pes que ha experimentat el seu fill, ara no li diu Felipe, com solia dir-li, sinó que li diu Felipón. Tela.

Per acabar: Parlant de Froilán, el programa de Cuatro va aconseguir parlar amb una amiga del jove que va afirmar que la relació de Froilán amb Felip VI, Letícia i les seves cosines és molt dolenta. El jove no es parla amb el seu tiet, ni tampoc amb Leonor i Sofia. Pel que fa a Letícia, Froilán, sembla ser, li ha retirat la paraula perquè "és republicana". Una nefasta relació que es remunta a l'any 2020.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia