La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Froilán reapareix, després de ser desallotjat d'una festa il·legal: "Passa'm la droga"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

El fill de la infanta Elena està en el centre de l'huracà a causa de les seves polèmiques sortides nocturnes per la capital, on torna a estar.

Què sabem? Durant un temps, Froilán, ha estat vivint a Abu Dabi amb el seu avi. Una decisió que va prendre la seva mare, la infanta Elena, molt preocupada per la mala vida que portava el seu fill. Froilán, però, després d'una temporada fora torna a ser a Madrid. I sembla que el jove no ha canviat absolutament res. I és que continua sent un gran amant de la nit, les festes il·legals i les polèmiques. En les últimes hores, ha tornat a ser vist caminant per Madrid.

Què ha passat? Si el passat cap de setmana Froilán era notícia per ser desallotjat d'un after il·legal de Madrid a les nou del matí, en les últimes hores ha tornat a ser vist anant de festa. El fill de la infanta Elena ha estat enxampat per les càmeres, en plena nit, anant a casa un amic seu de Madrid. La reacció de Froilán crida especialment l'atenció. I és que només veure els periodistes i les càmeres, es posa a córrer per intentar escapar-se i no fer declaracions de cap pregunta que li fan. Just abans d'entrar en el portal del seu amic es poden sentir persones que des del carrer li diuen coses com: "Passa'm la droga" o "Fill de puta".

A més: Els periodistes, fent la seva feina, no van marxar del portal de l'amic de Froilán, esperant que el jove tornés a sortir. Va ser al cap d'una estona quan el fill de la infanta Elena va abandonar la casa del seu amic per anar a un altre lloc de festa, que de moment no se sap quin és. A la sortida de casa del seu amic, Froilán va dir només una cosa als periodistes: "Que ho passeu bé". Quatre paraules. Ni una més, ni una menys. 

Per acabar: De moment no se sap si Froilán tornarà a marxar a Abu Dabi o no. Mentrestant el jove, que no té feina ni tampoc intenció de treballar, aprofita el seu temps a Madrid sortint de festa quasi cada nit. Unes festes que també fa la seva germana, Victoria Federica, que també és una gran amant de la nit. Tot i que Victoria Federica, almenys, fa veure que treballa com a influencer anant a actes socials a Madrid, on apareix lluint una roba caríssima. Ho fa a canvi de fer-se quatre fotos i de guanyar una enorme quantitat de diners que les marques li paguen per ser ella.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia