La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Froilán a Abu Dhabi: més de 6.000€ al mes, pis amb vistes al mar i un excoronel que el vigila

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El fill de la infanta Elena està en boca de tothom a causa de la seva nova vida a Abu Dhabi, lluny de Madrid on no parava de protagonitzar escàndols.

Què sabem? Des de fa setmanes Froilán viu a Abu Dhabi, on intenta portar una millor vida en comparació amb la que portava a Madrid. I és que abans de posar distància, el jove es va veure vinculat en moltes polèmiques com una discussió amb navalles o una sonada polèmica en un after, on la policia el va haver de fer fora a ell i els seus amics.

Què ha passat? En les últimes hores Froilán és notícia per la vida de milionari que porta a Abu Dhabi, tot i no tenir els estudis complets. El fill de la infanta Elena, gràcies al seu avi Joan Carles que l'ha col·locat, treballa a l'empresa Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC). Una empresa ubicada en ple centre de la ciutat, en un edifici de 76 plantes, on Froilán cada mes guanya un sou que ronda els 6.000 euros. Froilán va cada dia a la feina amb taxi, per no passar calor, i treballa, suposadament, a jornada completa, és a dir, 8 hores al dia.

En profunditat: Una empresa que no només paga un elevadíssim sou a Froilán, sinó que també li ha posat casa al jove. Un domicili pel qual Froilán no ha de pagar lloguer i que té vistes al mar. Froilán viu en un apartament ubicat davant del passeig marítim d'Abu Dhabi, que té vuit quilòmetres de llargada. És la zona més cara i exclusiva de la ciutat, coneguda per albergar les discoteques i restaurants més importants i de prestigi. Uns locals d'oci que Froilán de moment no freqüenta perquè a Abu Dhabi no té amics.

Per acabar: A banda de feina fixa i un apartament de luxe amb vistes al mar, Froilán també compte amb una persona que s'encarrega de vigilar-lo durant les 24 hores el dia. El que amb anglès es coneix amb el concepte de 'nanny'. La persona que el vigila a Froilán és amic íntim del seu avi i de plena confiança. Parlem de Nicolás Murga, excoronel de l'Exèrcit de l'Aire, que té la difícil tasca de controlar que el jove es porti bé i compleixi amb totes les seves obligacions.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia