La Jungla
Foto: | Europa Press
Casa Reial

Froilán a Abu Dhabi, sense bitllet de tornada: viu en un caríssim hotel i no té amics

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

El fill de la infanta Elena viu a Abu Dhabi per mantenir-se allunyat de la mala vida que porta quan està a Madrid, marcada per les festes i la polèmica.

Què sabem? Va ser el passat 10 de febrer quan Froilán, després de passar uns dies a Madrid, va tornar a marxar a Abu Dhabi on es troba ara mateix, de moment, sense bitllet de tornada. Una decisió, de viure molt lluny d'Espanya, que va prendre la seva mare, molt preocupada per ell. I és que el jove, en els últims anys, no ha parat de protagonitzar polèmiques i portar una molt mala vida sense estudiar ni treballar, només sortint de festa i bevent moltíssim.

Què ha passat? Segons publica la revista Semana avui dimarts 28 de febrer, el germà de Victoria Federica no està vivint amb el seu avi com molts es pensaven. El jove està instal·lat en un caríssim i luxós hotel de la capital, on menja, dorm i fa de tot. Un hotel només apte per a milionaris on Froilán passa els seus dies, a l'espera de trobar algun altre lloc on anar a viure. I és que segons apunta la publicació, una de les intencions del jove és la de trobar un apartament on poder viure i fer la seva. I també rebre la visita de la seva amiga especial, la influencer Belén Perea.

En profunditat: La vida de Froilán a Abu Dhabi no està sent gens fàcil. I és que el fill de la infanta Elena no té amics. És a dir, no té un grupet amb qui fer plans i sortir de festa i beure moltíssim que és el que a ell més li agrada. Fonts properes a Froilán asseguren a Semana que "li està costant molt relacionar-se", tot i que a Abu Dhabi hi ha "molt espanyol" i segur en algun moment acabarà fent el seu grupet i deixarà de trobar-se tant a faltar.

Per acabar: Abans de marxar a Abu Dhabi, el diumenge 5 de febrer a primera hora, cap a les 9 del matí, Froilán va protagonitzar una sonada polèmica a Madrid que va sortir publicada en tots els mitjans i va molestar moltíssim a la seva família. El cas és que el jove va passar-se tota la nit de festa i quan va sortir el sol encara tenia ganes de més. Per aquest motiu va anar a un after amb els seus amics. Però la policia els va enxampar i els va fer fora perquè el local superava l'aforament permès. Froilán, en lloc de parar la festa i anar a casa, va continuar engrescat i va anar-se'n a un altre after de Madrid. Allà se li va perdre la pista. No sé sap en quin moment va sortir, ni tampoc com.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia