La Jungla
Isabel Díaz Ayuso i la infanta Elena, aquest dijous
Foto: Isabel Díaz Ayuso i la infanta Elena, aquest dijous | EFE
Monarquia

La infanta Elena, amb Ayuso després de l'adeu a Froilán i l'última polèmica amb la premsa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Isabel Díaz Ayuso i la infanta Elena, aquest dijous
Foto: Isabel Díaz Ayuso i la infanta Elena, aquest dijous | EFE

La infanta Elena ha reaparegut públicament aquest dijous, després de diversos dies sense notícies d'ella. La germana del rei Felip VI no s'havia deixat veure des de la marxa de Froilán a Abu Dhabi. Fins aquest matí, en una trobada amb toreros i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Què sabem? Elena de Borbó ha anat a la presentació d'un acte taurí i el Banc dels Aliments amb un somriure d'orella a orella, malgrat que el seu fill gran acaba d'abandonar Espanya per deixar enrere els seus problemes d'imatge. Entre ells, un últim gran escàndol, quan a principis de febrer va ser desallotjat d'un after il·legal. Ara viu instal·lat als Emiràts Arabs amb el seu avi, l'emèrit Joan Carles.

En detall: Còmplice amb Díaz Ayuso, Elena també s'ha fotografiat amb els toreros Manuel Díaz el Corbobés, Miguel Abellán i Gonzalo Caballero. Aquest últim, nòvio de la seva filla Victoria Federica durant mesos, abans que ella comencés una relació amb el DJ Jorge Bárcenas, a qui va deixar l'any passat.

A més, la infanta s'ha pronunciat també sobre la polèmica que arrossega amb la premsa des del passat mes de setembre, quan es va encarar a una periodista: "Em pots deixar? Estic acabada", li va dir abans d'exigir que l'anomenés "Doña Elena". Després que una reportera la sorprengués amb uns bombons, ha dit:

  • "Endolcir... Però si em porto molt bé amb la premsa. És que de vegades us hi fiqueu massa".

Per acabar: La reaparició de la infanta Elena coincideix també amb el possible fitxatge de Victoria Federica per El desafío d'Antena 3. La neboda del rei sona per la quarta temporada del programa, tot i que a dia d'avui no hi ha confirmació per part d'ella i de la cadena. El que sí que se sap és que s'ha començat a veure amb el pilot gironí Albert Arenas, amb qui ha estat enxampada en actitud molt afectuosa passejant per Madrid.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia