La Jungla
Maria Guardiola, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Maria Guardiola, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Maria Guardiola, enamorada: celebra Sant Valentí amb un misteriós nòvio nou

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Maria Guardiola, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Maria Guardiola, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Maria Guardiola he refet la seva vida sentimental, després de la ruptura l'any passat amb Dele Alli, en aquell moment futbolista del Tottenham. Mesos més tard, la filla de Pep Guardiola ha mostrat a Instagram que té nòvio nou.

Què sabem? La primogènita de Pep Guardiola i Cristina Serra ha celebrat el dia dels enamorats aquest dimarts, i n'ha compartit les imatges a les xarxes socials. Un ram de roses vermelles i una nota manuscrita. "Feliç dia de Sant Valentí. T'estimo", s'hi pot llegir. Un petit text signat per un desconegut amb una inicial que sí que és ben visible: "J".

En detall: Gelosa de la seva vida privada, la Maria no aclareix qui li envia flors a casa. Però la "J" de la nota dona peu a pensar que pugui ser el DJ Jermaine J-Funk, una tesi sense confirmació per part de la parella, però que va apuntar El Nacional el passat mes de setembre.

A més, Guardiola ja va compartir a l'estiu alguna foto amb l'home misteriós que podria ser el seu nòvio nou. La més comentada, la d'un home tatuat que li posava la mà sobre les cames durant les seves vacances a Eivissa. Per cert, l'artista és un habitual de l'illa pitiüsa, on viatja sovint per punxar música.

Qui és Jermaine J-Funk? Tenim pocs detalls de qui és el possible nòvio nou de Maria Guardiola. DJ resident a Londres (ciutat on la influencer passa bona part de l'any), és un habitual de les festes d'Eivissa, Marbella, Míkonos i Dubai. A més, també és al darrere de WE ARE WE WEAR, un projecte de llenceria sostenible. Aquesta és la imatge que llueix a les seves xarxes socials:

Per acabar: Entre la resta de fotografies del dia de Sant Valentí hi ha les imatges del restaurant Mister Nice, a l'exclusiu barri londinenc de Mayfair. Un sopar romàntic per a dues persones a la llum de les espelmes. Una vegada més, ni rastre del seu acompanyant a les fotos, amb qui va degustar la millor gastronomia francesa de la capital anglesa.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Influencers Barça