La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Alessandro Lequio reacciona a la maternitat d'Ana Obregón amb 68 anys: foto que no li agradarà

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El col·laborador de televisió de Telecinco, Alessandro Lequio, no s'ha fet esperar i ha reaccionat a la notícia impactant d'Ana Obregón, de la qual tothom parla.

Què sabem? El dimecres 29 de març al matí la revista Hola ha deixat a tothom de pasta de moniato amb una notícia molt impactant que ocupa tota la portada. Una notícia relacionada amb Ana Obregón. I és que l'actriu i presentadora, després de perdre al seu únic fill per culpa del càncer, ha decidit tornar a ser mare amb 68 anys. Obregón ha confiat en la gestació subrogada i ha viatjat fins a Miami per convertir-se en mare d'una nena.

Què ha passat? La notícia d'Ana Obregón, des de primera hora d'aquest matí, no es para de comentar. Les xarxes socials en van plenes, les emissores de ràdio també, els programes de tele també i els portals digitals, també. No hi ha mitjà de comunicació ni persona que no s'hagi fet ressò de la notícia i s'hagi quedat amb la boca oberta. Una notícia a la qual Alessandro Lequio ha reaccionat. Ho ha fet en el seu compte d'Instagram, on és força actiu. L'italià ha compartit una imatge que segur molestarà a Ana Obregón. I és que en lloc de felicitar-la per la seva nova maternitat, Lequio opta per fer com si res hagués passat i ha publicat una foto de la seva dona actual, María Palacios, subjectant en braços a la filla que tots dos tenen en comú, quan era un nadó, Ginevra. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandro Lequio Sr (@alessandrolequiosr)

Per acabar: Alessandro Lequio, durant el matí del dimecres 29 de març, ha participat en El programa de Ana Rosa. Al seu pas per Telecinco el col·laborador de televisió s'ha pronunciat al respecte, com no podia ser d'altra manera, quan la presentadora del programa li ha tret el tema. Les paraules d'Alessandro han estat: "Amb tot l'afecte i màxim respecte professional, espero que entengueu que d'aquest tema no diré res, ni ara ni mai. De la gestació subrogada n'hem parlat en diverses ocasions i per a mi, avui, no és el dia per fer-ho perquè es podria interpretar en un únic sentit. Sé que em respectareu, però no diré res. Només voldria puntualitzar que jo ho sé tot".

Categoria: La Jungla