La Jungla
Ana Obregón, en una imatge d'arxiu
Foto: Ana Obregón, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Ana Obregón, mare per ventre de lloguer als 68 anys

Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón, en una imatge d'arxiu
Foto: Ana Obregón, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Ana Obregón ha estat mare per ventre de lloguer als 68 anys, tal com ha avançat la revista Hola. La famosa ha anat a buscar la seva filla a Miami on va néixer el passat 20 de març.

Per què és important? Obregón hauria portat en secret tot el procés i només certes persones del seu entorn més proper sabien de la seva intenció de tornar a ser mare i de la forma com ho aconseguiria.

  • Des de missatges de felicitació fins a dures crítiques per haver escollit llogar un ventre per ser mare. Les reaccions a la notícia han fet bullir les xarxes.

Què diuen? La revista Hola ha publicat unes fotografies d'Obregón sortint de l'Hospital Regional de Miami, amb el nadó en braços i asseguda en una cadira de rodes, seguida de la frase: "Les emocionants imatges de la felicitat de l'Ana en sortir amb el seu nadó en braços de l'hospital de Miami".

D'on venim? El fill de la presentadora, Aless Lequio, va morir el maig de 2020 als 27 anys per un càncer.

  • La famosa havia declarat estar en molt mal estat emocional.

En profunditat. Per a molts, la seva decisió d'exercir la maternitat de nou a través de la gestació subrogada només fa que donar un mal exemple a la societat i validar aquesta pràctica que és il·legal a Espanya.

A més: La revista Hola ha enviat missatges als mitjans i usuaris que han compartit les fotografies que ha publicat d'Ana Obregón sense cita.

  • En el missatge, la revista remarca que les imatges tenen drets d'autor i que no es poden fer servir sense citar.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Feminismes Famosos