La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Esclata la guerra entre Alessandro Lequio i Ana Obregón: botifarra en directe i molts atacs

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

Alessandro Lequio i Ana Obregón, durant un temps, es van portar molt bé i van tenir un fill en comú, Álex, que va perdre la vida ara fa tres anys arran del càncer. Una relació entre Alessando i Ana que ara ha esclatat pels aires.

Què sabem? Des d'ahir al matí a primera hora no es parla d'altra cosa que de la nova maternitat d'Ana Obregón, que als seus 68 anys ha decidit ser mare de nou a través de la gestació subrogada. Una decisió que en principi no sabia ningú del seu entorn. I diem en principi perquè segons Alessandro Lequio no és així, ja que diu que molts dels seus amics ho sabien. I de fet, algun d'aquests amics hauria estat el que hauria filtrat la notícia a la premsa.

Què ha passat? Aquest matí de dijous 30 de març Alessandro Lequio ha explotat en El Programa de Ana Rosa. Ho ha fet per dir que Ana Obregón menteix i que tot el seu entorn també. I és que l'italià considera que molts amics íntims de l'actriu i presentadora sabien que ella volia tornar a ser mare. Cal recordar que la revista Hola va publicar que només sabien els desitjos d'Ana Obregón algunes persones del seu entorn familiar i ningú més. Alessandro Lequio, molt cabrejat, ha dit:

  • "Tu et creus que Ra, amic d'Ana Obregón, no sabia res del tema?".
  • "Tu et creus que Susana Uribarri, amiga d'Ana Obregón, no sabia res del tema?"
  • "Tots els que estan en el seu costat parlen del tema. I Cristina Tàrrega, que la tinc seguda ara al meu costat, fa tres setmanes em va preguntar si jo sabia alguna cosa del tema perquè algú li ho havia explicat".
  • "El que han de fer els amics d'Ana Obregón és deixar de mentir".

A més: Ana Obregón no s'ha quedat callada. L'actriu i presentadora ha tret la cara pels seus amics i a través d'Instagram ha publicat un text per defensar-los. Unes paraules amb les quals ha aprofitat per respondre a Alessandro Lequio, que l'ha deixat de mentidera tant a ella com als seus amics. Les paraules d'Anna Obregón, que ha publicat a través del seu compte d'Instagram, han estat: "Vull deixar clar que els meus amics de l'ànima, Susana Uribarri i Armando Raul no sabien res. És mentida que ells hagin filtrat res".

Per acabar: Ana Obregón s'ha convertit en mare per segona vegada a la seva vida amb 68 anys gràcies a la gestació subrogada. Un tràmit pel qual hauria pagat, segons es diu, entre 150.000 i 200.000 euros. Una decisió que ha pres la presentadora i actriu després de perdre al seu fill, fa tres anys a causa del càncer, i també els seus pares. Ana Obregón se sentia sola i sense ganes de viure. Però ara, gràcies a l'arribada de la seva filla, que es diu Ana com ella, ha recuperat la il·lusió per viure. "He tornat a viure", va publicar dimecres 29 de març en el seu compte d'Instagram.

Categoria: La Jungla