La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Antonia Dell'Atte insulta Ana Obregón per ser mare a través de la gestació subrogada

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La que va ser model italiana, Antonia Dell'Atte, ha carregat durament contra Ana Obregón, després que s'hagi fet públic que s'ha convertit de nou en mare.

Què sabem? Ana Obregón està de rigorosa actualitat. Tothom parla d'ella, sigui per bé o per malament. I és que la presentadora i actriu, als seus 68 anys, tot i que a Sálvame asseguren que en té 71, s'ha convertit en mare per segona vegada. Obregón ha confiat en la gestació subrogada, pagant al voltant de 200.000 euros, per convertir-se en mare d'una nena que ha posat el mateix nom que ella.

Què ha passat? Moltes són les persones, famoses i anònimes, que estan dient la seva arran de la notícia d'Ana Obregón i la seva maternitat. Una de les que no s'ha mossegat la llengua ha estat Antonia Dell'Atte, amb qui Ana Obregón sempre ha mantingut una relació molt tensa. Totes dues han protagonitzat mil enfrontaments i després s'han acabat perdonant. Després de les paraules que Antonia ha dedicat a Ana, a través del seu Instagram, tot apunta que la relació entre elles mai més tornarà a ser la que era.

Què ha dit? Antonia Dell'Atte, al seu pas per Miami, on ha anat uns dies a veure el seu fill que viu allà, ha aprofitat i ha carregat contra Ana Obregón. Ho ha fet amb un vídeo que ha compartit en el seu compte d'Instagram que no para d'acumular visualitzacions. Antonia s'ha gravat veient un partit de tenis, en companyia del seu fill. Fins aquí tot normal. Tot i que en el text que ha publicat, juntament amb el vídeo, ha aprofitat per dir la seva i destrossar Ana Obregón. Les paraules d'Antonia han estat: "M'agrada Miami perquè és tan gran que pots evitar trobar-te amb persones patètiques i insuportables i sobretot egoistes i egocèntriques. Fugiu sempre". I és que actualment Ana Obregón es troba a Miami amb la seva nova filla. S'espera que en els pròxims dies totes dues tornin a Madrid per començar una nova vida juntes. I segurament serà quan Ana arribi a Madrid quan aprofiti per fer una exclusiva per alguna revista.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonia Dell'Atte (@antoniadellatte)

Per acabar: Els comentaris a la publicació d'Antonia Dell'Atte no s'han fet esperar. Entre altres es poden llegir missatges com: "Has estat molt desafortunada", "Ets una impresentable", "Pensava que et mantindries al marge", "Fas pena" o "M'encantaves, però aquest vídeo és pur verí". La pregunta és: respondrà Ana Obregón a Antonia Dell'Atte?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram