La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

El que realment pensa Alessandro Lequio de la gestació subrogada: Ana Obregón traurà fum

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El col·laborador italià del grup Mediaset, Alessandro Lequio, va expressar lliurement la seva opinió, sobre la gestació subrogada l'any 2017.

Què sabem? Ana Obregón està de rigorosa actualitat per l'últim que ha fet. La presentadora i actriu, tres anys després de la mort del seu fill per càncer, ha decidit tornar a ser mare. Obregón ha viatjat fins a Miami i amb 68 anys s'ha convertit en mare d'una nena. Un nadó que ha tornat la felicitat a Ana i que ha estat possible gràcies a la tècnica de la gestació subrogada.

Què ha dit? Alessandro Lequio, aquest matí de dimecres 29 de març, ha parlat del tema en el programa on col·labora El programa de Ana Rosa. Preguntat per la presentadora de l'espai, Lequio ha dit que preferia no expressar la seva opinió sobre el tema i que no ho faria ni ara ni més endavant. També ha deixat clar que ell, en tot moment, ha sabut les intencions d'Ana Obregón i que està al corrent de tot.

A més: Tot i que aquest matí Alessandro Lequio ha preferit no parlar del tema, l'any 2017 sí que va fer-ho. L'italià, sense pèls a la llengua, es va esplaiar parlant del tema. Unes paraules que ara recuperem i que si escolta Ana Obregón segur que no li fan cap mena de gràcia. Alessandro Lequio, parlant de la gestació subrogada, va dir: "Entenc que els homes facin tot el que està en el seu abast per poder tenir un fill. El que no entenc de cap manera és que una mare pugui vendre el seu fill". Unes paraules amb les quals els col·laboradors del programa, inclòs Joaquín Prat, el presentador, es van endur les mans al cap. Alessandro Lequio va seguir i va dir: "Deixem-nos d'hipocresia. La gestació subrogada és vendre un fill i la mare ho fa per tenir un benefici econòmic".

Per acabar: La maternitat d'Ana Obregón, ara que té 68 anys, s'ha convertit en un tema molt comentat i polèmic. Les xarxes socials treuen fum i tothom està dient la seva. La majoria de les persones estan en contra d'Ana Obregón, perquè consideren que es tracta d'un acte molt egoista, per part d'ella, de suplir l'absència d'un fill a través de tenir una filla. Un detall que també preocupa molt és la diferència d'edat. I és que molts es pregunten que passarà amb la filla quan Ana Obregón es faci gran. La polèmica està servida. Donarà explicacions Ana Obregón al respecte?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco