La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Carolina Monje, exnòvia del difunt fill d'Obregón, emprenyada amb l'actriu per ser mare amb 68 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

La que va ser nòvia del fill d'Ana Obregón, la catalana Carolina Monje, estaria molesta amb l'actriu i presentadora després que hagi decidit ser mare als 68 anys a través de la gestació subrogada. Una maternitat que hauria costat a Ana Obregón entre 150.000 i 200.000 euros.

Què sabem? Ahir dimecres 29 de març la revista Hola va deixar a tothom de pasta de moniato amb la portada que va publicar. Una portada informant que Ana Obregón, tres anys després de la mort del seu fill Álex, havia decidit tornar a ser mare. Una maternitat que ha estat possible gràcies a la gestació subrogada. L'actriu ha viatjat fins a Miami i ara és mare d'una nena petita que es diu com ella, Ana. S'espera que en els pròxims dies totes dues tornin a Espanya i serà quan, suposadament, Obregón farà una exclusiva parlant de tot i més.

Què ha passat? La maternitat d'Ana Obregón ha generat moltíssima polèmica. Hi ha persones, famosos i anònims, que estan del seu costat. Però també hi ha molta gent que està a la seva contra i no ha dubtat a criticar-la. I és que molts consideren que el que ha fet Obregón és un acte d'egoisme per no sentir-se sola. Una nova maternitat que no hauria agradat gens, sembla ser, a Carolina Monje, la que va ser parella d'Álex Lequio, fins al dia de la seva mort a causa del càncer.

En profunditat: Tal com ha explicat Laura Fa en el pòdcast Mamarazzis, la catalana Carolina Monje, que és dissenyadora de roba, estaria molesta amb Ana Obregón per la decisió que ha pres i que li canviarà radicalment la vida. Segons ha dit Laura Fa: "Algú que coneix molt bé a la que era nòvia d'Álex Lequio em diu que no estaria molt d'acord amb la decisió d'Ana Obregón de ser mare. Tot i que la que va ser nòvia ara tampoc hi té massa a dir. Penso que, igual que a nosaltres, a ella també li ha semblat aberrant la situació que ha pres".

Per acabar: La polèmica no acaba aquí. I és que també es comenta que Ana Obregón hauria pogut ser mare gràcies a utilitzar el semen del seu fill difunt, Álex Lequio, que va perdre la vida amb 27 anys. Es rumoreja que el jove podria haver congelat mostres de les seves espermes abans de morir i que Obregón, en tenir poder sobre el seu fill, els hauria fet servir ara per ella poder tornar a ser mare. Tot i que això de moment només són rumors. Dirà alguna cosa al respecte Ana Obregón?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos