La Jungla
Joana Sanz i Dani Alves, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Joana Sanz i Dani Alves, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

El xantatge de Dani Alves a Joana Sanz: "Això ho complica tot"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joana Sanz i Dani Alves, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Joana Sanz i Dani Alves, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Joana Sanz intenta passar pàgina, però Dani Alves posa les coses difícils. Fins al punt que, aquest cap de setmana, la model ha hagut d'abandonar el domicili que compartien a Barcelona. El motiu, que no ha acceptat el pacte de silenci imposat per l'entorn del futbolista.

Què en sabem? En les últimes hores, Joana Sanz ha compartit públicament a Instagram les fotos de la seva mudança. "Tancant etapes", ha escrit al damunt d'una imatge d'una de les habitacions de casa seva plena de caixes, que confirmava la seva decisió de deixar la residència familiar.

En detall: Segons el programa Fiesta de Telecinco, la model canària s'hauria negat a acceptar l'acord de confidencialitat que planteja Alves. El brasiler i la seva família voldrien que Sanz guardés silenci a canvi de quedar-se a la casa. Però ella s'hi hauria negat, i l'entorn del futbolista l'hauria fet fora.

  • També a Instagram, Joana Sanz ha desmentit les informacions que feien referència a un pacte entre el seu ex i ella, i ha confirmat que no hi ha acord.
  • Ha negat igualment que estigui rebent diners d'Alves per mantenir-se callada i no perjudicar-lo de cara al judici.

A més, Joana Sanz ha avançat en quin punt es troben les negociacions pel divorci. Els tràmits ja estan en marxa, però Alves està posant pals a les rodes. "Ell ho està negant i això ho complica tot", ha lamentat la model.

Per acabar: Després d'abandonar Barcelona, Joana Sanz tindria previst instal·lar-se a Madrid. L'ex de Dani Alves provarà de refer la seva vida a la capital espanyola, on podria tenir una parella nova. Sembla que la model ha conegut un empresari madrileny, de qui no se'n coneixen més detalls, i amb qui hauria iniciat una relació sentimental.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Dani Alves Famosos