La Jungla
Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Alejandra de Rojas, suposada filla de Joan Carles: primeres declaracions contundents

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Alejandra de Rojas ha parlat, quatre dies després que el seu nom omplís titulars per ser la suposada filla secreta del rei Joan Carles. Aquest dilluns, la filla dels comtes de Montarco ha trencat el silenci i ho ha negat tot.

Què en sabem? A través d'un comunicat a l'agència EFE, Alejandra de Rojas desmenteix "de forma taxativa" les informacions que apunten que és filla de l'emèrit, lamenta el "mal irreparable" a la seva família i avança possibles accions legals.

Què diu?

  • "Em veig obligada a desmentir de forma taxativa la meva condició de 'filla secreta' del rei Joan Carles, així com tots els comentaris sobre un suposat tractament especial durant la meva infantesa o joventut, per aquesta falsa condició".
  • "Les notícies que s'han publicat no tenen cap fonament i fan un mal gairebé irreparable a tota la meva família i per suposat a la meva persona, així que em reservo l'exercici d'accions legals contra els seus autors i propagadors".

A més, fa esment especial als seus pares, Eduardo de Rojas i Charo Palacios, de qui diu que "el seu honor" està intacte pels que els van conèixer.

D'on venim? Dijous 27 d'abril, el diari El Confidencial va avançar un dels capítols del llibre King Corp. El imperio nunca contado de Juan Carlos I, dels periodistes del mateix mitjà José María Olmo i David Fernández.

  • Segons el relat dels autors, el rei Joan Carles té una altra filla que es diu Alejandra.
  • Hauria nascut entre finals dels 70 i principis dels 80, fruit d'una relació extramatrimonial amb una aristòcrata lleugerament més gran que el monarca.
  • Està casada, té un fill i mai ha reclamat drets successoris.

En detall: Malgrat que no revelaven el seu cognom i només l'esmentaven pel nom de pila, totes les dades sobre la seva vida privada condueixen a la model i empresària Alejandra de Rojas.

Per acabar: Les informacions sobre Alejandra de Rojas i la suposada paternitat de Joan Carles van agafar l'aristòcrata de viatge a Astúries. Una escapada que ha publicat amb detall a Instagram, on la segueixen 64.000 persones. En menys d'una setmana, el nombre de seguidors del seu perfil ha augmentat en prop de 10.000 persones, i les seves fotografies s'han omplert de comentaris sobre l'emèrit.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Monarquia