La Jungla
Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Alejandra de Rojas, casada i amb un fill: així és la suposada filla del rei Joan Carles

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 27 d'abril de 2023. 12:28
Temps de lectura: 3 minuts
Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Alejandra de Rojas és la dona més buscada. Suposada filla del rei Joan Carles, no ha estat fins aquest dijous que s'ha destapat públicament el secret més gran de l'emèrit. A continuació, tot el que sabem d'aquesta model i empresària, membre de l'aristocràcia espanyola.

En detall: Alejandra de Rojas té 43 anys i és filla d'Eduardo de Rojas i Charo Palacios, comtes de Montarco. La mare havia estat amiga de joventut de Joan Carles i, pel que s'ha publicat en les últimes hores, sembla que també era la seva amant.

  • Està casada amb Beltrán Cavero, aristòcrata, empresari i músic.
  • El casament es va celebrar l'1 de desembre de 2018, i va ser portada de la revista ¡Hola!.
  • La parella té un fill de 3 anys que es diu Pepe.
  • Alejandra ha fet carrera al món de la moda, com la mare. És una habitual de les campanyes de publicitat i la premsa del cor.

A més, els seus lligams amb l'alta societat s'estrenyen també per la banda del seu marit, integrant de la banda The Hardcore of Beauty. Els sogres de l'Alejandra són Francisco Javier Cavero de Carondelet, duc de Bailèn i marquès de Portugalete; i Piedy Aguirre, germana de l'expresidenta madrilenya Esperanza Aguirre.

D'on venim? Aquest dijous, els periodistes José María Olmo i David Fernández d'El Confidencial han fet pública la investigació sobre la filla secreta de l'emèrit que expliquen al llibre King Corp. El imperio nunca contado de Juan Carlos I. No donen el nom complet de l'Alejandra, per mantenir-la en l'anonimat, però totes les dades que faciliten apunten que la quarta filla de l'exmonarca és ella.

Caixa B. L'escàndol de la filla secreta va lligat a una nova polèmica fiscal. En aquest cas, per una nova caixa B. Per ajudar econòmicament a l'Alejandra, Joan Carles li hauria transferit fons en efectiu d'amagat. El mateix mètode que seguia amb algunes amants com Corinna Larsen. En el cas de la seva filla, la detecció d'algun d'aquests moviments de diners hauria posat al descobert la seva relació.

Per acabar: No és la primera vegada que s'atribueixen fills fora del matrimoni a l'emèrit Joan Carles. Els més famosos són el català Albert Solà i la belga Ingrid Sartiau.

  • El primer, conegut popularment com el monarca de la Bisbal, va intentar obrir la via judicial amb l'abdicació de Joan Carles el 2014.
  • El Tribunal Suprem va desestimar la seva demanda.
  • Solà va morir el 2022 sense poder demostrar la seva història.
  • Pel que fa a Sartiau, la seva demanda al Tribunal Suprem sí que va ser admesa en un primer moment, tot i que finalment els jutges van decidir desestimar-la. 
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos