La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Forta crisi de parella entre Sergio Ramos i Pilar Rubio: la família d'ell no la pot ni veure

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El que va ser futbolista del Reial Madrid, Sergio Ramos, i la presentadora de televisió, Pilar Rubio, estarien vivint un delicat moment personal. Així ho asseguren persones molt properes a la parella.

Què sabem? Sergio Ramos i Pilar Rubio podrien estar a punt de deixar la seva relació, després de molts anys sortint junts, concretament des de l'any 2013. El matrimoni, que es va casar el juny del 2019 en una cerimònia que va tenir lloc a Sevilla, té quatre fills en comú.

Què ha passat? El futbolista i la presentadora i col·laboradora de televisió estarien vivint, sembla ser, una greu crisi de parella que podria dinamitar la seva història d'amor. Així ho han donat a conèixer les periodistes del cor, Laura Fa i Lorena Vázquez, en el seu pòdcast del diari El Periódico avui dimecres 26 d'abril. Una delicada situació de la qual Pilar Rubio n'ha parlat recentment. Ho ha fet en un acte que ha celebrat per presentar la seva col·lecció de banyadors, ara que arriba l'estiu. Rubio, intentant treure importància al tema, ha dit: "qui sap què passa a casa meva som la meva parella i jo". Unes paraules amb les quals dona a entendre que tota la gent que ara està parlant, dient que estan en crisi, estan mentint.

En profunditat: Segons Laura Fa i Lorena Vázquez la crisi de parella entre Sergio Ramos i Pilar Rubio seria perquè l'entorn més proper del futbolista no suporta a la presentadora de televisió. Una mala relació que hauria fet que el matrimoni prengués distància. Una dolenta relació, entre Pilar i l'entorn més proper de Ramos, de la que hi ha proves. Una important és del passat mes de març quan va ser l'aniversari de Pilar Rubio i ningú de la família de Sergio Ramos, excepte el mateix Sergio, ho va voler celebrar amb ella. Tela marinera.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

Per acabar: Una dolenta relació de Pilar Rubio amb la família de Sergio Ramos que no té la cantant catalana Lorena Gómez, que surt amb el germà de Sergio Ramos que es diu René. La que va ser concursant d'Operación Triunfo es porta d'allò més bé amb tota la família Ramos, en especial amb la germana de Sergio i René que es diu Miriam.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos