La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Pilar Rubio, enfadada, surt en defensa de Sergio Ramos i ataca la Selecció Espanyola

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La col·laboradora i presentadora de televisió, Pilar Rubio, s'ha mostrat molt contundent i molesta a través de les seves xarxes socials.

Què sabem? El dijous 23 de febrer, a través del seu compte d'Instagram, Sergio Ramos va comunicar que després de molts anys ha arribat el moment de deixar la Selecció Espanyola. Una decisió que li sap molt greu i que no ha pres ell, sinó el seleccionador Luis de la Fuente.

Què ha dit? Pilar Rubio ha donat la cara pel seu marit a través del seu compte d'Instagram. Rubio està molt molesta per la manera com s'han gestionat les coses i per la decisió que s'ha pres de prescindir de Sergio Ramos de la Selecció Espanyola. Per aquest motiu, no ha dubtat a mostrar el seu descontentament i atacar a Luis de la Fuente. Entre altres coses ha escrit:

  • "Sergio Ramos és la meva parella, el meu marit, el meu amic i pare dels meus fills. També és un dels millors jugadors que ha tingut el futbol espanyol i un exemple de professionalitat".
  • "Un final que no és el que s'ha guanyat, però la teva història amb la Selecció quedarà per sempre".
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

En profunditat: Unes paraules a Instagram de Pilar Rubio que ha cridat l'atenció de molts. La presentadora acompanya les seves paraules amb dues imatges. Una de Sergio Ramos, amb l'equipació de la Selecció Espanyola i les copes que han guanyat, i una altra on apareix ella amb tres dels seus fills, d'esquena a càmera, lluint la samarreta de la Selecció. "Lamentable que hagi acabat així", "Un final molt lleig", "Tothom està indignat", "No és just" o "Sempre serà el nostre capità". Aquests són alguns dels molts missatges que es poden llegir a la publicació de Pilar Rubio, que acumula més de 135.000 'm'agrada'.

Per acabar: Aquest no és el primer revés que s'endú Sergio Ramos, que actualment juga amb el PSG, en el món del futbol. A la seva abrupta sortida de la Selecció Espanyola s'ha d'afegir la seva marxa del Reial Madrid. Va ser el juny del 2021 quan Ramos va comunicar la seva sortida del club blanc, després de 16 temporades. El motiu va ser que no va arribar a un acord de renovació i econòmic amb el president, Florentino Pérez.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Futbol