La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Victoria Federica enxampada, de nou, amb un ex seu: català, fort, guapo i amb molts diners

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Victoria Federica, la filla de la infanta Elena, ha estat vista durant aquest cap de setmana amb un ex seu. Un detall que evidencia la bona relació que tots dos mantenen.

Què sabem? Pel que se sap Victoria Federica està soltera i oberta a l'amor. Després de la seva ruptura amb el DJ Jorge Bárcenas, la jove ha tingut relacions curtes amb diversos homes. Un d'ells un català, molt guapo, fort i ric amb qui s'ha tornat a veure durant les últimes hores.

Què ha passat? Segons informa el portal Vanitatis, Victoria Federica ha passat el cap de setmana a Jerez de la Frontera, a Andalusia. Ho ha fet per veure's amb un amic seu molt especial, amb qui manté una molt bona relació. Així ho assegura l'entorn més proper a ells dos, que diuen que salten espurnes quan es veuen. Victoria Federica ha anat a Jerez de la Frontera amb motiu de les curses de MotoGP, on s'ha vist amb el seu amic especial, el català nascut a Girona, Albert Arenas. Un jove amb qui Victoria Federica va intentar tenir una relació seria, però no va poder ser. De manera que tots dos opten per ser amics especials i gaudir al màxim cada vegada que es veuen.

En profunditat: Va ser a principis de febrer quan es va parlar d'una possible relació entre Victoria Federica i Albert Arenas, que competeix en la categoria de Moto2 i forma part de l'equip Red Bull. Tot va passar després que tots dos fossin vistos en actitud molt afectuosa pels carrers del centre de Madrid, sense amargar-se de les càmeres. Unes imatges de tots dos de les quals molts mitjans se'n van fer ressò.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

A més: Una relació especial entre Victoria Federica i Albert Arenas que, de moment, no va a més per motius d'agenda. I és que el jove nascut a Girona està centrat en la seva carrera en el món de les motos i viu a Barcelona. Victoria Federica, per la seva banda, viu a Madrid i de moment està centrada en la seva faceta com a influencer a les xarxes socials, que li permet guanyar molts diners i portar una vida molt tranquil·la i còmode sense haver de fer pràcticament res.

Per acabar: Victoria Federica va conèixer al jove Albert Arenas perquè forma part del grup d'amics íntims de la seva cosina, Irene Urdangarín, filla d'Iñaki i Cristina.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia