La Jungla
Victoria Federica, en una imatge d'arxiu
Foto: Victoria Federica, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

Victoria Federica fa el salt a la televisió: grava un anunci amb una coneguda marca

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Victoria Federica, en una imatge d'arxiu
Foto: Victoria Federica, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Victoria Federica continua consolidant la seva carrera d'influencer, i ja ha enllestit un projecte nou per guanyar encara més visibilitat: la filla de la infanta Elena apareixerà properament a les televisions de les llars de tot Espanya, anunciant ulleres d'una coneguda empresa.

Què sabem? Segons ha avançat aquest dilluns Vanitatis, Victoria Federica acaba de gravar el seu primer spot publicitari als carrers de Madrid. La petita dels Marichalar ha fitxat per la companyia Multiópticas, i durant els propers mesos se la podrà veure a la tele anunciant ulleres amb altres famosos com el dissenyador barceloní Juan Avellaneda.

En detall: Aquesta no és la primera vegada que Victoria Federica treballa amb Multiópticas, tot i que sí que suposa la seva estrena televisiva. Ara fa un any, la neta del rei Joan Carles havia de ser en un acte de la marca. Però va cancel·lar la seva assistència en l'últim moment, sembla que per no coincidir amb el seu exnòvio, el DJ Jorge Bárcenas.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de @vicmabor

A més, amb aquest nou projecte Victoria Federica referma el seu camí d'influencer, i busca fer-se un lloc entre les it girls espanyoles, més enllà de les prop de 240.000 persones que ja la segueixen a Instagram.

Un altre apunt: El rodatge del primer anunci de Victoria Federica ha tingut lloc després de les seves comentades vacances a la Riviera Maya, que han afegit llenya al foc sobre la ja delicada relació amb la seva mare.

Per acabar: Sobre això, els darrers dies s'ha especulat amb la possibilitat que la infanta Elena enviï la seva filla a viure amb Joan Carles a Abu Dhabi. Un moviment que ja va fer mesos enrere amb Froilán, i que ha aixecat algunes suspicàcies sobre la voluntat de traslladar també la residència fiscal de Victoria Federica als Emirats Àrabs.

Categoria: La Jungla