La Jungla
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Casa reial

L'última de Victoria Federica: motiu escandalós per mudar-se a Abu Dhabi

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Victoria Federica podria seguir les passes de Froilán i marxar properament a Abu Dhabi. Un rumor que fa setmanes que circula, i que podria amagar molt més que el distanciament amb la infanta Elena del qual s'ha parlat tant.

Què sabem? La possible marxa de Victoria Federica als Emirats Àrabs amb el seu avi ha estat motiu de debat, aquest cap de setmana, a Fiesta de Telecinco. El mateix programa que fa pocs dies alertava que la infanta està "molt enfadada" amb l'estil de vida de la seva filla, perquè "se sent sola a casa", posa ara negre sobre blanc els motius que haurien dut la germana de Felip VI a plantejar que la petita dels Marichalar se'n vagi a Abu Dhabi.

En detall: Segons el que ha explicat el periodista Juan Galiacho a Fiesta, la possible mudança de Victoria Federica als Emirats Àrabs tindria com a motiu principal traslladar la seva residència fiscal.

  • El director d'El Cierre Digital diu que és "pel bé de la família", en cas de Victoria Federica rebi una donació de Joan Carles.
  • Cal recordar que la filla de la infanta Elena ja va estar al punt de mira per fer servir les targetes black de l'avi.
  • "Hisenda no se n'assabentaria, perquè la residència fiscal estaria als Emirats com la de Froilán", ha explicat.

Un altre apunt: El mateix programa havia apuntat ja a la possibilitat que la infanta Elena enviï Victoria Federica al Regne Unit o els Estats Units, en cas que finalment no se'n vagi amb el seu germà i el seu avi a Abu Dhabi.

Per acabar: Victoria Federica ha tornat, fa pocs dies, de les seves vacances de Setmana Santa a la Riviera Maya. La neboda dels reis d'Espanya ha viatjat amb la seva amiga íntima Rocío Laffon, i ha compartit totes les fotos de la seva aventura a Instagram. Sense oblidar, ni una sola vegada, de deixar per escrit el que hi ha anat a fer: "Wasting time", perdent el temps.

Categoria: La Jungla