La Jungla
L'actriu Judit Martin
Foto: L'actriu Judit Martin | TV3
TV3

Judit Martin trenca el silenci sobre la Verge del Rocío: primeres declaracions

Temps de lectura: 2 minuts
L'actriu Judit Martin
Foto: L'actriu Judit Martin | TV3

El gag de l'Està Passant sobre la Verge del Rocío va aixecar molta polseguera en la comunitat andalusa. Tant va ser així que fins i tot les crítiques contra TV3, i Catalunya, s'han instal·lat a la campanya electoral d'Andalusia.

Per què és important? L'actriu que va interpretar el gag de la verge del Rocío, Judit Martin, ha trencat el silenci després de molts dies de dures crítiques, insults i amenaces contra ella, el programa i la televisió.

Què ha dit? L'actriu catalana, especialista en imitacions i en fer gags, ha pronunciat les seves primeres paraules després del silenci eixordador que ha mantingut.

  • El presentador del Col·lapse de TV3, Ricard Ustrell, ha reproduït el polèmic gag i li ha recordat que s'han pronunciat tots els homes del programa menys ella, la que va protagonitzar l'escena i l'única dona.
  • Judit Martin ha respost amb contundència i ha argumentat que el seu silenci és buscat: "No he volgut parlar. M’he volgut mantenir al marge del gag".

A més: Ha assegurat que ha arribat molts ímputs dolents, tot i que ha matisat que també ha rebut molts missatges bons. Judit Martin no ha volgut aprofundir més en l'afer per no afegit més llenya al foc i s'ha limitat a recordar que ella vol mantenir el seu silenci i seguir fent al que es dedica, fer humor.

Categoria: La Jungla