La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Belén Esteban, monàrquica i creient, carrega contra TV3 i 'Està Passant' per la broma de la verge

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Des de fa dies no es parla d'altra cosa que de la paròdia que la còmica Judit Martín va fer fa una setmana en el programa Està Passant, de TV3, presentat per Toni Soler i Jair Domínguez.

Què sabem? El programa de TV3, d'actualitat i entreteniment, no para de ser notícia per la broma que Judit Martín va ser sobre la Verge del Rocío en directe. Una broma que ha ofès a molts, especialment a la societat andalusa que s'han sentit molt atacats. Una paròdia per la qual el programa de TV3 ha rebut una denúncia i no para de rebre queixes de tots els àmbits.

Què ha passat? Una de les últimes persones en parlar sobre la paròdia de Martín en el programa Està Passant ha estat la col·laboradora de Sálvame, Belén Esteban. La tertuliana s'ha manifestat a través de les seves xarxes socials. Ho ha fet en el seu compte d'Instagram amb una publicació que ha compartit a les seves històries. I és que l'Esteban és una persona molt religiosa i creient i tot i no ser andalusa s'ha sentit profundament ofesa per la broma del programa de TV3. Un malestar que ha manifestat durant les últimes hores.

En profunditat: Per fer pública la seva queixa contra TV3 i el programa Està Passant, Belén Esteban s'ha valgut d'una imatge de la Verge del Rocío. Una imatge que ha acompanyat amb un text breu i molt directe. La de Telecinco ha escrit: "Visca Espanya, visca Andalusia i visca la meva Verge del Rocío". Unes paraules i una imatge que per acabar-ho de rematar la de Sálvame ha acompanyat amb la cançó que Isabel Pantoja fa temps va compondre per retre homenatge a la Verge del Rocío. Un tema que precisament es diu Virgen del Rocío i que data de l'any 1988. Parlem d'això:

Per acabar: Una publicació amb la qual Belén Esteban deixa clara, una vegada més, la seva poca simpatía cap a Catalunya i la televisió pública catalana. I és que en més d'una ocasió la de Sálvame s'ha mostrat contraria al territori català. Una manera de pensar que li ha valgut més d'una enganxada en directe amb la periodista catalana Laura Fa, que des de fa temps col·labora en el programa de les tardes de Telecinco.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Telecinco