La Jungla
Toni Soler en el programa 'Està Passant'
Foto: Toni Soler en el programa 'Està Passant' | TV3
Polèmica

Defensa a ultrança de Toni Soler del gag de la Verge: desbarra de tothom i exigeix disculpes

Actualitzat: Dimarts, 11 d'abril de 2023. 21:15
Temps de lectura: 3 minuts
Toni Soler en el programa 'Està Passant'
Foto: Toni Soler en el programa 'Està Passant' | TV3

Toni Soler s'ha quedat a gust a durant la darrera emissió de l'Està Passant, el programa que presenta a TV3 i que ha aixecat una gran polèmica a tota Espanya per la paròdia de la Verge del Rocío. Ha fet una defensa a ultrança de l'actuació i del seu equip pels incomptables atacs que estan rebent.

Per què és important? Diverses entitats han interposat queixes i fins i tot una denúncia formal pel 'gag', del qual tothom està parlant, amb crítiques per suposadament anar en contra de la sensibilitat religiosa dels andalusos.

A fons: Durant la seva intervenció per obrir el programa aquest dimarts 11 d'abril, ha carregat contra tothom que ha criticat el 'gag'. Javier Lambán, els bisbes catalans, Ana Rosa i Telecinco, Carlos Herrera, l'entitat que ha presentat una demanda contra ell...

Què ha dit? "Per anar tancant el tema, ha arribat el moment de les disculpes, és obligat..." ha començat dient irònicament.

  • "Exigim disculpes al president d'Andalusia per acusar-nos de menysprear els andalusos. És mentida, és irresponsable i demagògic. I als polítics d'aquí i d'allà que han aprofitat tot això per arreplegar miserablement quatre vots; dos en el cas de Ciutadans.
  • "Exigim disculpes a la premsa espanyola per les seves mentides reiterades sobre el nostre programa, que estan intimidant el meu equip. Intimidar el meu equip? Això és cosa meva!".
  • "Exigim disculpes als bisbes catalans per preocupar-se més de l'humor de TV3 que per la pederàstia".
  • "Exigim que Telecinco que a canvi de tota la merda que m'ha tirat a sobre em deixi sortir a La Isla De Las Tentaciones, ara que m'han fet famós".
  • "Exigim disculpes a Carlos Herrera, que va dir 'aquests, si poguessin, ficarien tots els andalusos en camps de concentració'".
  • "I a Advocats Cristians per demandar-nos i portar-nos a judici. Que sàpiguen que citarem la Verge del Rocío com a testimoni de la defensa! Apa, home ja!"

A més: També ha defensat la còmica encarregada de la paròdia, Judit Martin. "És una de les millors còmiques del país i la seva entrevista improvisada va ser hilarant", ha dit.

  • De pas, ha aprofitat per carregar contra Ana Rosa, la presentadora de Telecinco: "Només hi ha una cosa més hilarant, que és la cara de l'Ana Rosa Quintana mirant el vídeo, que és com si se li hagués aparegut la marededeu de veritat".

En vídeo: Aquesta ha estat la defensa a ultrança de Toni Soler del seu equip.

Per acabar: El discurs reivindicatiu i humorístic alhora ha provocat intensos aplaudiments del públic en diverses ocasions.

  • "El que ha passat només s'explica per electoralismes", ha rematat.
Categoria: La Jungla