La Jungla
Ana Rosa Quintana, al seu programa de Telecinco
Foto: Ana Rosa Quintana, al seu programa de Telecinco | Mediaset
Polèmica

Ana Rosa, també contra TV3 per la Verge del Rocío: "No em fa puta gràcia"

Temps de lectura: 2 minuts
Ana Rosa Quintana, al seu programa de Telecinco
Foto: Ana Rosa Quintana, al seu programa de Telecinco | Mediaset

La paròdia de la verge del Rocío del programa de Toni Soler de TV3 'Està Passant' segueix aixecant polseguera arreu d'Espanya. L'última a reaccionar ha estat la presentadora de Telecinco Ana Rosa Quintana, i ho ha fet amb una enorme contundència.

Per què és important? El tema està agafant una gran volada i la polèmica ha saltat a tota Espanya. De fet, s'ha sabut que es posaran diverses queixes formals a diferents estaments audiovisuals per aquesta emissió de la televisió pública catalana.

En detall: Ana Rosa Quintana no ha pogut estar-se de donar la seva opinió sobre el tema al programa d'aquest dilluns 10 d'abril, després que el president del govern andalús, Juanma Moreno, hagi carregat durament contra TV3.

  • "Això no té ni puta gràcia. És xenòfob amb Andalusia, és discriminatori i atempta contra les més profundes creences de les persones perquè segurament que això no ho fan amb Al·là. No tenen ous a fer-ho amb Al·là".

A més: A banda de suggerir a Toni Soler fer una paròdia del déu de la cultura musulmana, també ha suggerit fer-ho amb la Moreneta. "Espero que la setmana vinent ho facin amb la Verge de Montserrat".

Per acabar: Una col·laboradora ha comparat la polèmica amb les 'chirigotas' del carnaval de Cádiz, però Quintana no s'ha mogut del lloc. "A mi no em fa ni puta gràcia, això és de mal gust. Comparar això amb les 'chirigotas' és una barbaritat impressionant".

D'on venim? Aquesta és una nova polèmica que afecta un programa de la televisió pública catalana, després de l'acomiadament del col·laborador del 'Zona Franca' Manel Vidal i la marxa del presentador Joel Díaz per una queixa del PSC.