La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Belén Esteban reviu el seu passat com addicte i destapa el pacte que té amb els seus directors

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

La tertuliana de Telecinco, Belén Esteban, ha recordat la seva etapa quan era addicte. Uns anys que prefereix oblidar i que com ella mateixa assegura, a punt va estar de perdre la vida.

Què sabem? Belén Esteban va saltar a la fama gràcies a la seva relació amb el torero Jesulín de Ubrique, amb qui té una filla que es diu Andrea. Amb els anys s'ha anat fent el seu lloc a la televisió, fins a convertir-se, actualment, amb tota una icona. Tot i que Belén Esteban no agrada a tothom. De la mateixa manera que té molts seguidors, també té a moltes persones que no la suporten.

Què ha dit? Belén Esteban ha concedit una entrevista pel diari El Mundo. Una entrevista on la de Paracuellos del Jarama, feliçment casada amb el conductor d'ambulàncies Miguel Marcos, parla del seu futur a la televisió i del programa Sálvame. Belén Esteban admet que Sálvame ha baixat d'audiència, però que les audiències han baixat en general en tots els programes i canals de televisió. En aquest sentit, diu que a Sálvame encara li queda molta guerra per a donar i molts anys de vida. A ella, assegura, també li queden encara diversos anys a la televisió. Paraules amb les quals desmenteix que estigui pensant amb la seva retirada. "Moltes vegades dic que em retiraré, però després no ho faig perquè m'agrada el que faig. No em passaré 15 anys més fent televisió, però ara mateix el que m'interessa és seguir en el meu programa".

A més: En l'extensa entrevista que ha concedit Belén Esteban, també parla del seu passat amb les drogues. Uns anys molt complicats per la col·laboradora de Telecinco que prefereix oblidar. I és que segons ella mateixa diu, a punt va estar de perdre la vida. "Jo vaig tenir un problema molt gros, però no va ser culpa de l'èxit ni de la meva feina. Va ser culpa meva. A mi ningú m'obligava a fer res dolent. Ho feia perquè jo volia. Vaig perdre el control, però mai vaig deixar de treballar. I clar que podria haver mort. El que passa és que dec tenir a algú allà dalt que m'estima molt".

Per acabar: Parlant dels anys que va estar consumint, Belén Esteban aprofita per confessar el pacte que té amb els seus directors de la productora La Fábrica de la Tele. La productora que s'encarrega de produir programes com Sálvame o Socialité, dels caps de setmana. "No m'agrada veure imatges d'aquella Belén. Per això vaig demanar a la meva productora que no posessin mai més imatges d'aquella època a la televisió. I m'han fet cas i no les posen", assegura. "Soc conscient de tot el que he aconseguit. M'he engreixat i soc més graciosa que ningú".

 

Categoria: La Jungla