La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

L'esperada reacció de Belén Esteban al casament de Rosalía i Rauw Alejandro

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La col·laboradora de Sálvame, Belén Esteban, és una gran amiga de la cantant catalana Rosalía Vila.

Què sabem? Rosalía, en el videoclip que ha tret amb la seva parella Rauw Alejandro de la cançó Beso, anuncia que es casa. Un videoclip que recull alguns dels moments més especials que ha viscut la parella i que acaba amb unes imatges de Rosalía, plorant, mentre s'eixuga la pintura dels ulls i mostra a càmera un enorme anell que li ha comprat Rauw Alejandro per demanar que es casi amb ell.

Què ha passat? Des que Rosalía ha anunciat que es casa, les xarxes s'han tornat boges imaginant com serà el gran dia de la cantant. Un casament on podrien coincidir persones tan diferents com les germanes Kardashian i la col·laboradora de Sálvame, Belén Esteban. I precisament l'Esteban, a través del seu compte d'Instagram, ha reaccionat al casament de la seva gran amiga.

En profunditat: Belén Esteban, a les seves històries d'Instagram, ha compartit un vídeo de TikTok del moment on Rosalía mostra l'anell a càmera i es posa a plorar, emocionada, després que Rauw Alejandro li hagi demanat matrimoni. Un vídeo que Belén Esteban acompanya de la cançó que la parella acaba de treure al mercat, Beso. La de Telecinco juntament amb la publicació escriu: "Se'ns casen la meva Rosalía i Rauw Alejandro". Una publicació on Belén Esteban s'encarrega de mencionar a tots dos.

Per acabar: El casament de Rosalía fa pinta que no ha agafat de sorpresa a Belén Esteban. I és que fa pocs dies, a Sálvame, Belén Esteban va parlar de Rosalía després que ella i Rauw Alejandro concedissin una entrevista a Ibai Llanos. La de Telecinco va recordar que pròximament la parella publicaria tres cançons i que una d'elles seria "un bombazo". Parlant de Rauw Alejandro va dir: "És encantador, molt educat i molt atent. El vaig conèixer quan anava amb crosses i em va preguntar com em trobava i què m'havia passat".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía