La Jungla
Belén Esteban, aquest dilluns a 'Sálvame'
Foto: Belén Esteban, aquest dilluns a 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Ensurt a Telecinco: Belén Esteban pateix una baixada de sucre en directe i abandona el plató

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Belén Esteban, aquest dilluns a 'Sálvame'
Foto: Belén Esteban, aquest dilluns a 'Sálvame' | Telecinco

Neguit aquest dilluns a la tarda a Sálvame, pel contratemps mèdic de Belén Esteban en directe. Una baixada de sucre ha encès totes les alarmes, i la col·laboradora ha hagut d'abandonar el plató per fer-se proves.

Què sabem? Belén Esteban parlava de la ruptura d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira, quan l'aparell de la diabetis ha començat a fer soroll. El so s'ha filtrat pels micròfons, i els seus companys i l'audiència han pogut sentir que alguna cosa passava. La tertuliana n'ha parlat de seguida, en un intent de tranquil·litzar tothom.

Què ha dit Belén Esteban?

  • "Siusplau, em podeu portar un sobre de sucre?".
  • "No hi ha cap problema, la bomba està pitant perquè m'ha baixat el sucre".

En detall: Belén Esteban ha rebut aleshores un got d'aigua amb sucre per resoldre la situació. I semblava que això havia de ser així, però no ha estat prou. A la tornada de la pausa publicitària següent, la tertuliana ja no era entre els seus companys.

A més, a través d'un micròfon obert s'ha pogut sentir com Belén Esteban parlava amb una treballadora de Sálvame fora de càmeres. Notablement preocupada, finalment ha abandonat el plató del programa per sotmetre's a proves mèdiques.

Per acabar: Això passa pocs dies després de la renovació de Belén Esteban amb La fábrica de la tele, productora de Sálvame. Després de tretze anys, la col·laboradora va anunciar divendres en un comunicat l'acord per continuar vinculada a l'empresa. "Espero retirar-me aquí. Em sento lliure per dir el que vulgui, i això s'agraeix. Tant de bo siguin 30 anys més i em pugui jubilar a La Fábrica de la tele i Mediaset", expressava la madrilenya.

Categoria: La Jungla