La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Victoria Federica, amb biquini de lleopard, amaga panxa per semblar més prima: "S'ha posat pit"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

La filla de la infanta Elena, Victoria Federica, ha obert el seu àlbum de fotos de Setmana Santa a les seves xarxes socials.

Què sabem? Victoria Federica no estudia, ni tampoc treballa. La germana de Froilán es dedica a viure la vida i no para de viatjar. Durant aquestes vacances la filla de la infanta Elena, amb una amiga seva que es diu Rocío Laffon, ha posat terra pel mig i ha marxat molt lluny de Madrid, on viu de manera habitual. La jove s'ha anat a posar morena a Mèxic, concretament a les platges de la Riviera Maya.

Què ha passat? Quatre fotografies són les que Victoria Federica, en les últimes hores, ha compartit en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 235.000 seguidors. Unes fotos força criticades. I és que la jove ha presumit de cos amb biquini, però hi ha hagut un parell de detalls que li han valgut tota mena de comentaris. I no precisament positius. El primer d'ells salta a la vista. I és que Victoria Federica amaga la panxa, marcant costelles, per semblar més prima. El segon detall amb el qual molts s'han fixat és amb el seu pit. I és que diverses persones asseguren que Victoria Federica s'hauria gastat diners en passar per quiròfan per augmentar la mida dels seus pits. La polèmica està servida i ella, de moment, no ha dit res.

En profunditat: Alguns dels comentaris que ha rebut la filla de la infanta Elena, en relació amb la seva panxa, són els següents: "Respira, filla", "No amaguis panxa que se't marquen les costelles", "No hi ha necessitat d'exposar-se així" o "Amaga més panxa si de cas". Pel que fa als seus pits, que alguns asseguren que s'hauria retocat, els comentaris són: "No sembles tu", "T'has posat domingas" o "Tens els pits més grans".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

Per acabar: Unes imatges de Victoria Federica a Mèxic que coincideixen amb la nova polèmica que la jove, sembla ser, manté amb la seva mare. I és que segons han assegurat des del programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco, la infanta Elena estaria molt molesta amb la seva filla per la vida que porta, ja que només surt de festa i gasta diners. Per aquest motiu, asseguren, la infanta Elena s'estaria plantejant enviar a la seva filla a l'estranger durant una temporada perquè se centri. La mateixa estratègia que la infanta Elena ha seguit amb el seu fill Froilán, que ara viu a Abu Dhabi amb el seu avi Joan Carles. Des de Telecinco asseguren que la infanta Elena estaria plantejant-se enviar a la seva filla o bé a Anglaterra, o bé als Estats Units. I és que diuen que no hi ha relació entre mare i filla perquè Victoria Federica "pot sortir de casa un dimecres i no tornar fins al diumenge".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Instagram