La Jungla
Jorge Javier a 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier a 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Jorge Javier reapareix amb pulla a Ana Rosa: "La dreta no em va molt bé"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier a 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier a 'Sálvame' | Telecinco

Si dilluns Sálvame reaccionava amb ironia després de confirmar Mediaset la seva cancel·lació, dimarts ho ha tornat a fer amb el retorn de Jorge Javier al programa, que ha iniciat col·locant un cartell d’”es trasllada” a la porta del plató del programa que presenta.

Al detall: Jorge Javier ha aparegut acompanyat dels seus companys a les portes del plató de Sálvame per col·locar un cartell que indicava que el plató estava disponible.

  • Mentre Jorge Javier començava el seu discurs dient que, després de 14 anys en antena, ja havia arribat el moment, el cartell se li ha resistit a l’hora de penjar-ho.
  • En aquest moment, el presentador ha aprofitat per llençar una pulla a Ana Rosa i la nova directiva de Mediaset: “Saps el que passa? Que he d’encaixar-ho per la dreta, i aquí la dreta no em va molt bé a mi...”, ha dit amb ironia.

En profunditat: El final inesperat de Sálvame ha suposat un gir que ha centrat l’atenció de la societat i, fins i tot, ha arribat a la política. Tot i la decepció de moltes persones, el programa ha assegurat que continuaran fent la seva funció d’entreteniment. En particular, Jorge Javier ha dedicat algunes paraules que confirmaven aquesta intencionalitat:

  • “Serà el mes i mig més bonic de la meva vida”.
  • “Al final no és com es comença, sinó com s’acaba”.
  • “Ho donarem tot”.
  • “Crec que és un mes i mig en el qual, la veritat, tenim l’oportunitat d’acomiadar-nos de tothom”.

A més: En les últimes hores algunes cares conegudes, com Gerard Piqué, han reaccionat a la notícia del moment. En aquesta ocasió, Laura Fa ha retractat al futbolista amb una sola frase: “Senyoros infidels parlant de decència. Clar, clar...”.

Per acabar: Tot i que es va publicar que la data del final de Sálvame seria el 16 de juny, alguns mitjans indicant que podria ser la setmana següent. De totes maneres, Sandra Barneda serà qui agafi el relleu de la franja amb un programa que rebrà el nom d’Así es la vida. I aquest programa estival farà de pont fins a setembre, quan Ana Rosa Quintana s'encarregui de conduir un nou format.