La Jungla
Gerard Piqué desbarra de 'Sálvame', aquest dilluns
Foto: Gerard Piqué desbarra de 'Sálvame', aquest dilluns | Twitch
Famosos

Gerard Piqué, mordaç contra Jorge Javier i 'Sálvame': "És indecent, millor que s'acabi"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué desbarra de 'Sálvame', aquest dilluns
Foto: Gerard Piqué desbarra de 'Sálvame', aquest dilluns | Twitch

Sálvame i el seu final abrupte continuen generant reaccions, dins i fora de Telecinco. L'últim a parlar-ne ha estat Gerard Piqué, dos dies després d'haver començat a emetre la Kings League a Cuatro per un acord amb Mediaset. 

Què en sabem? En un directe de Twitch aquest dilluns, Piqué ha bromejat sobre l'anunci del final de Sálvame el proper 16 de juny, i ha dit que no va "imposar per contracte" que s'acabés el programa de Jorge Javier Vázquez quan va signar amb Mediaset pels drets de la seva competició. Tot i això, s'ha mostrat a favor suprimir el format.

Què ha dit?

  • "Que s'hagi acabat no em sembla malament".
  • "No em porto malament amb ells, però és indecent el que fan en aquell programa".
  • "És tot mentida, per la societat és millor que s'acabi".

D'on venim? Piqué assegura que no hi ha rancor cap a Sálvame, però és difícil que hagi oblidat que el programa de Jorge Javier l'ha tingut a la diana (a ell, però també a Clara Chía) des de la seva ruptura amb Shakira. 

Un altre apunt: Hores abans que Piqué celebrés la cancel·lació de Sálvame a través de Twitch, en parlava també l'encarregada de substituir el programa. Ana Rosa Quintana ha confirmat que fa el salt a les tardes de Telecinco i que continuarà als matins, a la taula política, almenys fins a les eleccions generals.

  • L'avís de la presentadora, que continuarà vinculada al matinal, no fa més que aprofundir en l'argument de persones que veuen un moviment electoralista en la decisió.
  • Una tesi que ja va apuntar Laura Fa durant el cap de setmana a El suplement de Catalunya Ràdio, quan va lamentar que "les últimes polèmiques polítiques" havien "passat factura" a Sálvame.

Per acabar: Mentre Ana Rosa no agafi les regnes de les tardes de Telecinco, Sandra Barneda ocuparà la franja de Sálvame amb un nou magazine d'estiu a partir del 19 de juny.