La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Hans Arús es posa tendre amb la seva mare Angie i Alfons Arús aixafa el moment dient això

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Ahir 7 de maig va ser el Dia de la Mare i Hans Arús, fill d'Angie Cárdenas i Alfons Arús, ho ha celebrat en directe durant el matí del dilluns 8 de maig dedicant unes paraules a la seva mare.

Què sabem? Hans Arús, que s'ha estrenat fa poc a la televisió, s'ha posat molt tendre amb la seva mare a qui està molt unit. Ho ha fet dedicant-li unes paraules amb motiu del Dia de la Mare. Unes paraules que han arribat al cor d'Angie Cárdenas, tot i que Alfons Arús, el pare, ha trencat la màgia del moment amb què ha dit.

Què ha passat? Hans Arús estava explicant que el Dia de la Mare ha estat una de les coses més buscades a Internet durant les últimes hores, perquè moltes persones volien saber quines coses podien fer amb les seves mares per passar un dia d'allò més especial. Moment en què el jove ha aprofitat per dedicar unes paraules a la seva mare Angie. "És un dia més que merescut per totes les mares que ens ajuden de manera constant i que sempre estan amb nosaltres al peu del canó", ha dit.

En profunditat: Unes paraules que han arribat al cor de la seva mare. Ràpidament, les càmeres l'han enfocada i Angie s'ha deixat veure amb un somriure d'orella a orella, molt emocionada. Un moment molt especial que Alfons Arús ha esgarrat dient al seu fill les següents paraules: "Això que acabes de dir sona a pilota". Foto del moment:

Per acabar: Amb motiu del Dia de la Mare, Angie Cárdenas ha confessat quin regal li han fet els seus quatre fills. La col·laboradora del programa matinal de La Sexta ha explicat que li han regalat un scape room, "dels senzillets". Una activitat en família que faran aquest mateix divendres 12 de maig per donar el tret de sortida al cap de setmana. Alfons Arús, per la seva banda, quan Angie Cárdenas ha confessat el regal que li han fet els seus fills, també ha aprofitat per dir la seva. "Unes cremes per l'edat és el que t'han regalat". Unes paraules del presentador, en to irònic, posant èmfasi a l'edat d'Angie Cárdenas, que acaba de fer 57 anys.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió La Sexta