La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Angie Cárdenas es retoca els ulls i confessa la seva edat real: Alfons Arús fa un matís

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | La Sexta

L'edat que tenen els famosos sempre genera un gran interès. I és que són molts els que fingeixen ser més joves del que realment són. Ana Obregón n'és un clar exemple. La presentadora i actriu, ara àvia, manté que té 68 anys, tot i que per entrevistes que ha fet en un passat es dedueix que té més anys dels que diu. Realment en tindria 71.

Què sabem? Arran de la polèmica amb l'edat que té Ana Obregón, Angie Cárdenas, de La Sexta, i dona d'Alfons Arús, recentment ha revelat la seva edat real. Ho ha fet en el seu programa matinal, en motiu del seu aniversari que va ser fa pocs dies, el passat dilluns 10 d'abril.

Què ha passat? Angie Cárdenas va estar absent del seu programa dies abans de les vacances de Setmana Santa. El motiu va ser una operació que s'ha fet a la vista. Una operació de la qual el seu marit, per informar a l'audiència, anava explicant cada dia quin era el minut a minut i com es trobava i com evolucionava la seva dona. Després de les vacances de Setmana Santa, el dia 10 d'abril, Angie Cárdenas va tornar al programa. Ho va fer coincidint amb el seu aniversari i va confessar, en directe, l'edat que té. La dona d'Arús n'acaba de fer 57.

En profunditat: Una edat que va sorprendre alguns dels seus companys de programa. La col·laboradora de l'espai, Rocío Cano, en conèixer l'edat de Cárdenas no es va quedar callada i va demanar a Angie que li digués quin és el seu secret per mantenir-se tan bé. Alfons Arús, marit d'Angie, també va aprofitar per dir la seva. "Has dit l'edat que assegures que tens, espero que no hagis fet com les grans estrelles i folklòriques". Unes paraules amb les quals Arús va fer referència al fet que moltes persones famoses es treuen edat perquè no els hi agrada fer anys. En aquest sentit, Alfons va dir: "És curiós perquè hi ha famosos que són més grans que jo i ara l'únic que fa anys soc jo i no ells".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie Cardenas (@angiecardenastv)

Per acabar: En el dia del seu aniversari, Angie Cárdenas va comptar a plató amb la presència d'algú molt especial per a ella. I és que el seu fill Hans va debutar davant de les càmeres. Un debut que va fer molta il·lusió al fill del matrimoni, tal com ell mateix va confessar en el seu compte d'Instagram: "Vivint aquest moment que he somiat des de petit. A continuar treballant", va escriure.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: La Sexta