La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Laura Fa destrossa Gerard Piqué, amb només una frase, per alegrar-se del final de 'Sálvame'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La periodista catalana Laura Fa ataca a l'ex de Shakira amb només una sola frase, després que Piqué hagi celebrat molt la cancel·lació de Sálvame, després de 14 anys en antena.

Què sabem? Des del passat divendres no es parla d'altra cosa que de la cancel·lació del programa Sálvame. Una notícia que va publicar el diari El Mundo i que els col·laboradors del programa i presentadors van conèixer al mateix moment, quedant-se molt sorpresos i paralitzats per la dràstica decisió presa per la nova cúpula de Mediaset.

Què ha passat? Recentment, Gerard Piqué ha celebrat la fi del programa Sálvame, produït per La Fábrica de la Tele. El que va ser jugador del Barça no s'ha mossegat la llengua i, amb els seus companys de la Kings League, entre ells Ibai Llanos, ha expressat la seva satisfacció. Piqué considera que Sálvame és un programa que, durant tots els anys que ha durat, ha fet molt mal i ha dit moltes mentides. "No em sembla gens malament que s'acabi. És indecent el que fan i és millor per la societat que no existeixi". Unes paraules que no han passat desapercebudes per Laura Fa, periodista catalana i també col·laboradora de Sálvame. Per aquest motiu, Fa, a través del seu compte de Twitter, no ha dubtat en respondre a Piqué. Ho ha fet amb una sola frase, deixant-lo per terra.

En profunditat: Si per alguna cosa és coneguda Laura Fa és per anar de cara i dir les coses com les pensa. Una personalitat de la qual ha fet gala durant la tarda del dimarts 9 de maig per respondre a Piqué, després de celebrar la cancel·lació del programa de Telecinco. Laura Fa ha dit: "Senyors infidels parlant de docència. Clar, clar...". Una frase, curta i directa, amb la qual Laura Fa dispara contra Piqué, deixant clar que no li cau gens bé i que ella sempre ha estat a favor de Shakira.

Per acabar: El programa Sálvame acabarà les seves emissions el dia 16 de juny. El lloc del mític programa de Telecinco l'ocuparà Sandra Barneda, amb un programa que es dirà Así es la vida. Un espai que s'emetrà durant les vacances d'estiu per animar les tardes de la cadena. A partir de setembre serà Ana Rosa Quintana l'encarregada d'amenitzar les tardes amb un programa nou.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco