La Jungla
Shakira, aquest cap de setmana al GP de Miami
Foto: Shakira, aquest cap de setmana al GP de Miami | Europa Press
Famosos

Shakira, enxampada amb un actor de Hollywood en presència dels fills

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, aquest cap de setmana al GP de Miami
Foto: Shakira, aquest cap de setmana al GP de Miami | Europa Press

Shakira ja es troba plenament instal·lada a Miami amb els fills, on va viatjar a primers d'abril. La cantant inicia una nova vida, amb amistats també renovades i potser una altra història d'amor per oblidar Gerard Piqué. Aquest cap de setmana, la colombiana ha estat vista amb un famosíssim actor de Hollywood.

Què en sabem? Ha passat al Gran Premi de Miami de Fórmula 1. Des de la tribuna, Shakira ha estat vista acompanyada de Tom Cruise. Amb ells hi havia els dos fills de la intèrpret, Milan i Sasha, que tot just fa una setmana han tornat de passar uns dies amb Gerard Piqué. Les imatges de la colombiana i el protagonista de Missió impossible s'han viralitzat a les xarxes socials.

En detall: La cantant i l'actor parlant a curta distància a l'àrea VIP del GP de Miami han generat tota mena d'especulacions, fins i tot comentaris d'un possible romanç entre ells.

A més, el mateix dia que es deixava veure a la Fórmula 1, l'actor nord-americà participava de les celebracions per la coronació de Carles III al Regne Unit. Tom Cruise ha protagonitzat un dels vídeos de la gala, amb missatge al nou monarca des de dalt d'un caça al més pur estil Top Gun.

Per acabar: Mentre Shakira es munta una nova vida, Piqué era fins fa pocs dies a Miami visitant els fills. L'exfutbolista del Barça es va allotjar en un exclusiu hotel per més de mil dòlars la nit, i va ser objecte de persecució per part dels paparazzi, que li van fer fotos a la piscina de l'hotel i en restaurants amb en Milan i en Sasha.

Categoria: La Jungla