La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Imatges de Gerard Piqué amb els fills a Miami, menjant pizzes i bevent refrescos amb molt sucre

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Gerard Piqué ha viatjat fins a Miami per passar uns dies amb els seus fills, Milan i Sasha, que des de principis d'abril viuen allà amb la seva mare, la cantant colombiana Shakira.

Què sabem? Finalment, Gerard Piqué ha pogut veure als seus fills. El que va ser jugador del Barça ha estat amb ells durant cinc dies. Tot i que el conveni pactat amb Shakira estableix que Piqué, cada mes, pot estar deu dies amb els seus fills. El motiu pel qual aquesta vegada només ha estat cinc dies amb ells és perquè a principis d'abril Gerard Piqué va estar amb els seus fills més dies dels que li tocaven. De manera que aquesta vegada ha estat menys dies amb ells. De cara a les pròximes visites de Piqué a Miami, s'espera que pugui passar deu dies amb ells, tal com es va acordar en el seu dia.

Què ha passat? El paparazzi català Jordi Martín, en el seu compte de Youtube, ha mostrat diverses imatges de Piqué a Miami amb els seus fills, Milan i Sasha. Unes imatges on tots tres mengen pizzes i beuen refrescos plens de sucre. Unes imatges on es demostra que els nens, tot i portat poc temps lluny de Catalunya, s'han adaptat perfectament a la gastronomia i estil de vida dels Estats Units. Parlem d'això:

En profunditat: El local de pizzes escollit per Gerard Piqué per anar amb els seus fills es diu La Leggenda i està ubicat a l'exclusiva zona de South Beach. Un restaurant de preu mitjà, amb bones ressenyes a Google, especialment per les seves pizzes i pastes, i que està decorat en honor al futbolista Diego Armando Maradona, que durant una temporada va jugar amb el Barça.

Per acabar: Va ser el passat 27 d'abril quan Gerard Piqué va arribar a Miami. Al seu pas per l'aeroport eren molts els periodistes que l'esperaven per fer-li tota mena de preguntes. Ell va optar per la callada com a resposta i no dir res de res. Una arribada de Gerard Piqué molt comentada, tant per l'assetjament que va rebre per part dels periodistes, com per la seva imatge. I és que a molts els ha cridat l'atenció el possible augment de pes que el que va ser futbolista hauria experimentat. Una pujada de pes, alguns asseguren, arran de l'ansietat que pateix per la mala relació que manté amb Shakira.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira