La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Primeres imatges de Gerard Piqué a Miami: més corpulent, cabells més llargs i molta barba

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El que va ser futbolista del Barça ja ha arribat a Miami, en els Estats Units, per passar uns dies amb els seus dos fills, Milan i Sasha.

Què sabem? Gerard Piqué no para de viatjar. Si fa res i menys estava a Abu Dhabi, per celebrar l'aniversari de la seva nòvia Clara Chía, ara està a Miami, on ha arribat durant les últimes hores, per visitar els seus dos fills, Milan i Sasha.

Què ha passat? Gerard Piqué ja ha arribat a Miami. El que va ser futbolista del Barça es troba a l'altra punta del món per poder passar uns dies amb els seus fills. Cinc dies en total. En un principi, el conveni de separació establia que Piqué podria passar deu dies al mes amb els seus fills. Com que el jugador durant el mes de març va estar amb els seus fills més dies del compte, aquest mes d'abril només se li permet passar cinc dies amb Milan i Sasha. Tot i que es preveu que de cara al mes vinent Piqué ja passi deu dies amb ells, tal com s'estableix en el conveni.

En profunditat: Gerard Piqué ha arribat a Miami amb una imatge impactant. L'empresari de Kosmos s'ha deixat veure amb el cabell més llarg que de costum, una barba també llarga, i un pèl descuidada, i roba molt ample i informal. Una roba, en especial la samarreta, que el fa semblar més corpulent com si s'hagués engreixat alguns quilos durant les últimes setmanes. Vídeo de la seva arribada:

A més: Durant la seva estada a Miami, Gerard Piqué es quedarà en un hotel molt a prop de l'escola on van els seus fills Milan i Sasha. Tot i que no es descarta, segons recull La Vanguardia, que Piqué es compri un apartament a Miami per tenir una casa on poder passar temps de qualitat amb els seus fills.

Per acabar: Aquesta vegada, coincidint amb el seu primer viatge, Gerard Piqué ha volat sol sense la companyia dels seus pares o Clara Chía. No es descarta, però, que en futures ocasions l'ex de Shakira pugui viatjar a Miami en companyia dels seus pares o nova nòvia, ja que suposadament la cantant no li ha posat cap problema per fer-ho.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué