La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira no es treu a Gerard Piqué del cap: enèsim atac des de Miami que crida l'atenció

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des que va marxar a Miami amb els seus fills, a principis d'abril, la cantant manté un perfil baix a les xarxes socials i aprofita per desconnectar de tota la pressió mediàtica que va viure a Barcelona durant els últims mesos.

Què sabem? Shakira ha tornat a carregar contra Gerard Piqué, demostrant la dolenta relació que manté amb el pare dels seus dos fills, Milan i Sasha, que viuen amb ella a Miami. Ho ha fet a través de les xarxes socials.

Context: En una de les últimes entrevistes de Gerard Piqué, parlant precisament de Shakira, el que va ser jugador del Barça va carregar contra la cantant i els seus orígens. El català en tot moment va evitar mencionar el nom de Shakira i es va referir a ella com "la meva ex sud-americana". Unes paraules que van molestar molt a la cantant i a tota la població de Sud-amèrica. Tant és així que Shakira, a través del seu compte de Twitter, va respondre a Piqué dient que està molt orgullosa de ser d'Amèrica del Sud.

Què ha passat? Shakira, a través del seu compte d'Instagram, ha publicat un enèsim atac a Gerard Piqué. Ho ha fet arran de les polèmiques paraules de Piqué referint-se a ella com "la meva ex sud-americana". El cas és que Shakira, molt orgullosa de les seves arrels, ha compartit una llista de reproducció de cançons, que ha escollit ella mateixa, que ha batejat amb el nom: "Orgullosa de ser llatinoamericana". Una llista de reproducció, en forma d'atac a Gerard Piqué, que acumula moltes reproduccions i que està disponible a la plataforma de música Spotify. Parlem d'això:

Per acabar: Aquest passat cap de setmana, la mare de Gerard Piqué, aprofitant la polèmica viscuda amb el seu fill i la cantant, va visitar el programa de TV3, dels dissabtes a la nit, presentat per Ricard Ustrell. Montserrat Bernabeu, en tot moment, va evitar parlar del seu fill, dels nets i de la cantant. De fet, va ser la condició que va posar al programa, per ella anar allà i fer l'entrevista. Parlar de la seva feina però no de la seva vida personal. Així ho va explicar Ustrell en acabar l'entrevista. Una entrevista on Bernabeu es va mostrar una mica incòmode tot i que va pronunciar tres paraules clau, per deixar clar el moment que viu ara mateix: "Estic en forma".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Shakira