La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Shakira fa plorar amb el seu comiat de Barcelona: foto preciosa i diu tot el que ha après

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant Shakira ja no està a Barcelona. La de Colòmbia, ahir diumenge 2 d'abril al matí, al voltant de les dotze, va agafar un avió privat en companyia del seu germà Tonino i dos fills, Milan i Sasha, per començar una nova etapa.

Què sabem? Fidel als seus plans, Shakira ha marxat de Barcelona només començar el mes d'abril. Una marxa molt amarga per la cantant. I és que segons Laura Fa i Lorena Vázquez, el pare de Gerard Piqué, que es diu Joan, va enviar durant el mes de març un correu a la cantant dient-li que o marxava de la mansió d'Esplugues de Llobregat a principis d'abril, o hauria de pagar una altíssima multa si es quedava més temps. Un desnonament en tota regla. La cantant, cansada de tenir més problemes amb la família del seu ex, ha optat per fer les maletes i volar ben lluny.

Què ha passat? A través de les seves xarxes socials, tant en el seu compte d'Instagram com en el seu compte de Twitter, la cantant ha publicat una preciosa imatge de Barcelona. Una fotografia panoràmica feta des del jardí de la seva casa, on es veu tota la capital catalana i el mar en el fons. Una ciutat on Shakira ha viscut durant més de deu anys. A la fotografia la cantant adjunta un escrit molt maco i sincer, que ha remogut a molts dels seus seguidors, més de 85 milions de persones. Una publicació a Instagram que acumula quasi 3 milions de 'm'agrada'. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

En profunditat: Shakira, molt sincera, escriu que va decidir venir a viure a Barcelona per donar una estabilitat als seus dos fills. La mateixa estabilitat que ara busca en un altre lloc del món, sempre al costat de la família, amics i el mar. "Avui comencem un altre capítol a la recerca de la seva felicitat", escriu la cantant fent referència als seus fills. "Gràcies a tots els que heu surfejat amb mi tantes onades a Barcelona, la ciutat on he après que sense cap mena de dubte l'amistat és més llarga que l'amor", diu fent referència a Gerard Piqué. "Per vosaltres només és un fins després i com deia tantes vegades el meu pare, ens veiem a les corbes", sentència Shakira el seu llarg i emotiu text.

Per acabar: Els seguidors a les xarxes no han tardat a reaccionar a la publicació de la cantant. Els missatges s'acumulen sense parar. Alguns d'ells són: "Et trobarem a faltar, et mereixes el millor en aquesta vida", "Sempre seràs benvinguda a Barcelona", "El millor està per venir", "Tot anirà bé", "Intenta refer-te, amb el temps tot s'oblida" o "Que siguis molt feliç".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira