La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira torna a carregar contra Clara Chía: li dedica una foto i un missatge

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira revoluciona les xarxes socials amb l'última publicació que ha compartit en el seu compte d'Instagram.

Què sabem? Shakira continua la seva particular guerra amb Gerard Piqué i Clara Chía, la seva nova nòvia de 24 anys que treballa a l'empresa Kosmos. I de fet Clara Chía ha estat a qui Shakira, en les últimes hores, li ha dedicat una indirecta molt directa que no para de rebre 'm'agrada' i comentaris per part dels seus seguidors.

Què ha passat? Shakira s'ha fet una fotografia, aparentment normal, a la seva casa d'Esplugues de Llobregat. Diem aparentment normal perquè és una foto normal, però el comentari que ha posat amb la fotografia ha generat una gran revolució. La cantant s'ha retratat amb una gorra de color negre, la melena solta i una dessuadora de color marró. Una imatge que la cantant ha acompanyat d'una paraula que ha cridat l'atenció de molts. I és que juntament amb la foto Shakira ha escrit la paraula: "Chiaroscuro". Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

En profunditat: Una paraula que tothom interpreta com un dard a la nòvia de Piqué perquè conté la paraula "Chia". A més, "chiaroscuro" és una paraula en italià que es tradueix a clarobscur. Una paraula amb la qual Shakira podria estar definint la personalitat de Clara Chía, d'una persona que és aparentment clara, però que té un fons molt fosc.

Per acabar: Els comentaris a la publicació de Shakira no s'han fet esperar. Els seus seguidors, més de 85 milions de persones, li han fet arribar tota mena de missatges. Alguns són: "La reina de les indirectes", "Clarament és una indirecta", "Clarament t'agrada fer tremolar el món", "Has de superar-ho", "No suportes veure a Gerard Piqué feliç i facturant", "Reina" o "Facturant". La gran pregunta és: respondrà alguna vegada Clara Chía a totes les indirectes de la cantant? I és que ja en porta varies.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira