La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Asseguren que Shakira i la mare de Piqué van barallar-se a cops de puny: "Els fills ho van veure"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

No hi ha dia que no es parli de la cantant Shakira. La de Colòmbia està de rigorosa actualitat i sempre és notícia per tot el que fa o deixa de fer.

Què sabem? Fa dies que s'especula sobre una possible relació amorosa de Shakira, després de la ruptura amb Gerard Piqué. Es comenta que la cantant hauria tornat a creure en l'amor i s'estaria veient amb un home de Miami. Per aquest motiu, diuen, la cantant viatja tan sovint fins als Estats Units perquè té molta il·lusió en aquesta possible nova relació que podria començar. No obstant, segons assegura el periodista Saúl Ortiz, fonts molt properes a la cantant desmenteixen categòricament que Shakira, actualment, tingui papallones a l'estómac. "Ella està centrada en els seus nous projectes professionals i el seu viatge a Miami, de moment, està sense definir", assegura Ortiz que li diuen fonts properes a Shakira.

Què ha passat? Enmig de tota aquesta polèmica, sobre si Shakira estaria o no enamorada, un portal que s'anomena SDP Noticias assegura que la mala relació entre Shakira i la que va ser la seva sogra, la mare de Piqué, ve arran d'una fortíssima discussió en la qual totes dues van arribar a les mans. Textualment diuen: "Fonts molt properes a la família asseguren que Shakira i Montserrat van colpejar-se amb les mans quan la cantant es va encarar amb la mare de Piqué. Va ser Montserrat la primera que va començar l'agressió". A més, el mencionat portal, assegura que la baralla la van presenciar els fills de Shakira, és a dir, Milan i Sasha. "Fonts properes ens asseguren que tant Piqué com els seus fills van presenciar la baralla entre Shakira i Montserrat".

En profunditat: Una baralla que es va produir després que Shakira sabés que Piqué mantenia una relació amb Clara Chía. Una relació que els pares de Piqué coneixien, però no la cantant. Tant és així que els pares de Piqué van deixar la seva casa de Cabrils al seu fill i a Clara Chía com a refugi per poder gaudir del seu amor lluny de Barcelona, Shakira i la pressió mediàtica.

Per acabar: Shakira, mesos abans de deixar la seva relació amb Piqué, es desfogava amb la seva mare, Montserrat Bernabéu, a qui li explicava tots els problemes que tenien de parella. Montserrat escoltava a Shakira i li donava consells. Tot i que Montserrat, en aquell moment, ja sabia que la relació entre Shakira i Piqué estava més que trencada perquè Piqué estava enamorat de Clara Chía.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira