La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

El mal caràcter de Tonino, el germà de Shakira: l'amenaça que fa als periodistes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant Shakira està contant els dies que li queden per deixar Barcelona i marxar a viure a Miami, per començar una nova vida després de la separació amb Gerard Piqué.

Què sabem? Shakira se sent empresonada a Barcelona, tal com canta a la cançó que a principis d'any va treure al mercat amb la col·laboració de Bizarrap. Se sent així a causa de la forta pressió mediàtica. I és que des de fa molts mesos la cantant està de rigorosa actualitat i els reporters i paparazzis la segueixen a tot arreu on va, inclòs s'esperen fora de casa seva pendents de qualsevol moviment.

Què ha passat? La periodista Lorena Vázquez, experta en el tema Shakira-Piqué, en el programa Planta Baixa de TV3, durant la tarda del dijous 16 de març, va desvetllar l'amenaça que Tonino Mebarak, germà de Shakira, ha fet als periodistes que fan la seva feina i es congreguen als afores de la mansió de la cantant, a Esplugues de Llobregat. Una amenaça per part de la cantant als periodistes molt lletja, que demostra el mal caràcter que gasta.

En profunditat: Segons Lorena Vázquez, ni Tonino ni Shakira porten bé que els periodistes estiguin cada dia a fora de casa de la cantant. Per aquest motiu Tonino ha amenaçat a tots els periodistes dient que els denunciarà per assetjament. Una amenaça que Lorena Vázquez no entén. Segons va dir ella a Planta Baixa: "Són gent maquíssima, molt educada, que no preguntes sobre detalls de la relació i que estan allà fent la seva feina i la fan bé".

Per acabar: Una pressió mediàtica que, recentment, ha passat factura a Shakira. Ha estat durant el viatge que ha fet a Nova York, el cap de setmana passat, amb motiu de l'entrevista que va concedir en el programa de Jimmy Fallon. La cantant, en companyia dels seus fills, Milan i Sasha, va visitar una coneguda botiga de xocolatines i va ser vista plorant. Unes imatges de Shakira que han corregut ràpidament per les xarxes i que molts asseguren que plora a causa de la persecució per part dels periodistes.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira