La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

La decisió que pren Shakira, de nou a Barcelona i després de ser vista plorant a Nova York

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira està en boca de tothom i no para de generar titulars i notícies, arran de la seva separació amb Gerard Piqué.

Què sabem? Des que es va conèixer que ella i Piqué posaven punt final a la seva relació, la colombiana no ha parat de ser el centre de totes les notícies. Una relació molt dolenta, entre Shakira i Piqué, que també es deu a la custòdia dels seus fills, Milan i Sasha, de moment compartida. També s'ha de mencionar el fet que Gerard hagi refet la seva vida amb Clara Chía, a qui Shakira no pot ni veure.

Què ha passat? La decisió que ha pres Shakira ha cridat l'atenció de molts. Per aquest motiu la de Colòmbia torna a ser notícia. El cas és que fa uns dies la cantant, segons informa el portal Chance, va posar de nou la famosa bruixa en el seu balcó. Diem de nou perquè durant uns dies la va treure, a causa del fort temporal de pluja i vent que es va viure a Barcelona, i la cantant va aprofitar per restaurar-la i tornar-la a col·locar més terrorífica que mai. El cas és que en les últimes hores, després de tornar de Nova York, Shakira ha pres la sorprenent decisió de treure la bruixa del seu balcó. Un gest que molts interpreten com que la cantant intenta apropar postures amb els seus exsogres, dies abans de marxar a Miami, si tot va bé, el pròxim dia 1 d'abril.

A més: A banda de tornar a posar la bruixa en el balcó de casa seva, la cantant aquests dies és notícia per unes imatges que corren d'ella, molt impactants, on ha estat enxampada plorant en una botiga de Nova York. Unes fotos que demostrarien el moment delicat que viu Shakira, no només per la separació amb Piqué, sinó també per la delicada salut del seu pare, William Mebarak.

Per acabar: Va ser ahir dimarts 14 de març quan Gerard Piqué, en el programa de Jordi Basté a RAC1, va parlar de Shakira. Molt breu va afirmar: "Les persones tenim una responsabilitat sobretot els que som pares, d'intentar protegir els nostres fills. Cadascú pren les decisions que considera oportunes".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira