La Jungla
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Gerard Piqué, sobre Shakira a RAC1: "Hem de protegir els fills"

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 14 de març de 2023. 10:58
Temps de lectura: 3 minuts
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press

En plena tempesta mediàtica per la separació amb Shakira, Gerard Piqué ha estat aquest dimarts a El món a RAC1. L'exfutbolista del Barça hi ha anat per parlar de la Kings League, però pronunciar-se sobre la ruptura ha estat inevitable.

Què sabem? Abans que marxés dels estudis de RAC1, Jordi Basté li ha preguntat per la seva situació personal. Més concretament, sobre si ha escoltat la cançó de Shakira amb Bizarrap i com ho està portant. Piqué s'ha mostrat contingut, ha expressat que preferia no opinar a fons del tema, però sí que ha parlat dels nens.

Què diu Gerard Piqué?

  • "Els pares tenim la responsabilitat de protegir els fills".
  • "Cadascú pren les decisions que creu oportunes. L'únic que vull és que estiguin bé els nens".

En detall: Piqué s'ha referit també a la polèmica amb Shakira per l'aparició del seu fill Milan en un dels streamings de la Kings League, pel qual la cantant va fer públic un comunicat. En aquell text manifestava que no volia que el nen sortís a Twitch amb el pare. Una situació sobre la qual l'empresari ha intentat treure ferro:

  • "Amb els meus nens sempre he tingut una relació molt propera. M'agrada que participin en coses amb les quals ells s'ho passen bé".
  • "Estàvem en un programa de la Kings League, en cap moment estava preparat que participés. M'ho va demanar i li vaig dir que sí".
  • "Res em fa mes feliç que fer feliç el meu fill, ho tornaria a fer".
  • "Em sento molt orgullós per com va participar, sembla que tingui més anys dels que té".

A més, Piqué ha assenyalat que intenta fer les coses amb els fills "el millor possible". També ha recordat que "quan ens fem grans no hi ha una classe que diu com has de ser pare o mare".

Un altre apunt: Basté ha recordat també el discurs de Piqué el dia del comiat al Camp Nou. Una retirada, el passat mes de novembre, que va acabar amb un emotiu discurs del defensa blaugrana. "Quan et fas gran t'adones que estimar és deixar marxar", va dir. Tancava diverses etapes. Deixava el Barça i la seva parella dels últims 12 anys. Així ho explica:

  • "No estava ni preparat, venia de jugar un partit de futbol i va sortir com va sortir".
  • "Definia el meu estat d'ànim d'aquell moment. A la meva vida estaven passant moltes coses, no només a nivell professional".
  • "T'adones que moltes vegades no hi ha una altra solució que prendre aquesta decisió, que és la millor no per tu sinó pel teu entorn. Que marxin".
  • "Deixar marxar, deixar de jugar amb Barça... Era algo que no volia, però que tocava. No era només a nivell personal professional".

Per acabar: Amb tot, Piqué s'ha mostrat tranquil amb la seva situació actual. No ha esmentat Clara Chía, però ha deixat clar que ara està en un bon moment: "Estic bé, estic molt feliç. Tinc moltes ganes de continuar fent coses".