La Jungla
Foto: | Xarxes
Famosos

Clara Chía temptada amb un xec en blanc per parlar de Shakira i la seva relació amb Gerard Piqué

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Xarxes

La parella de Gerard Piqué, la jove de 24 anys Clara Chía, està de rigorosa actualitat. No només per ser nòvia del que va ser jugador del Barça, sinó per tots els dards que Shakira li dedica en les seves últimes cançons.

Què sabem? La que va ser cambrera i ara treballadora de l'empresa Kosmos, Clara Chía, s'ha convertit en una de les famoses més buscades. Una popularitat arran de la seva relació amb Gerard Piqué, que no para d'ocupar titulars i notícies. Tanta és la popularitat que ha guanyat la jove, que en els últims dies ha rebut una oferta molt suculenta.

Què ha passat? Clara Chía desperta l'interès de moltíssimes persones. Tothom vol saber com està, què en pensa de Shakira, quina és la seva relació amb Gerard Pique i com va començar la seva història d'amor, entre altres coses. Una sèrie de preguntes a les quals Clara Chía, molt gelosa de la seva vida privada, es nega a respondre i prefereix seguir com fins ara, fidel a la seva intimitat. Tot i que no serà per ofertes.

En profunditat: Segons afirma el portal percatalunya.cat la nòvia de Gerard Piqué, en les darreres setmanes, hauria rebut ofertes milionàries de diversos programes de televisió perquè aparegui davant de càmera i parli sense embuts d'ella, de Piqué i de la cantant colombiana. Tant és així que Clara Chía inclòs hauria estat temptada amb un xec en blanc, és fort ho sabem, perquè ella estableixi la quantitat que creu convenient, per parlar de la seva vida íntima i donar la seva versió sobre el que està passant. Tot i que diners no li fan falta perquè Gerard Piqué és milionari i amb ell té la vida solucionada.

Per acabar: Clara Chía té clar que no es vol mullar i prefereix continuar en un segon pla. Els que sí que parlen són Gerard Piqué i Shakira. En els últims dies, el que va ser jugador del Barça ha concedit una entrevista a Jordi Basté, en el seu programa de ràdio a RAC1, i també al diari El País. Shakira, per la seva banda, ha concedit dues entrevistes a la televisió. Una amb el periodista mexicà Enrique Acevedo i una altra amb Jimmy Fallon, en el seu programa nocturn d'entreteniment els divendres a la nit.

Categoria: La Jungla